Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Nedelja, 31 Maj 2020

Andreja Zaljetelj

Andreja prihaja iz Ljubljane. Narava je del njenega življenja, zato ji bolj ustreza življenje na deželi, v naravi. Njeno življenje usmerjata ljubezen do živali in ljubezen do petja. Od zgodnjih najstniških let se je ukvarjala s konji. Vrsto let je učila jahanje, trenirala galoperje in tudi aktivno sodelovala na tekmovanjih galoperjev. Njena ljubezen do živali jo je vodila na srednjo veterinarsko šolo in pozneje na študij na biotehnični fakulteti, smer zootehnika.

Všeč so ji skoraj vse zvrsti glasbe. Še vedno najraje posluša 80, 90 leta. Morda je jazz edina zvrst, nad katero ni najbolj navdušena. Vrsto let je nastopala z ansambli, s katerimi so izvajali tako narodno zabavno, kot rock in druge vrste zabavne glasbe. Zadnji leti nastopa samostojno. V tem času je posnela 6 pesmi, v stilih pop, pop rock klasike, country pop. Trenutno si želi, da bi njene pesmi spoznalo čim več ljudi. Zato jih predstavlja na nastopih v živo, dostopne so tudi na You Tube in Facebook. Pričakuje izid že tretjega videa. Ker je tema pesmi »morska«, je bil posnet v Kopru.

V veliko veselje so ji sprehodi z njenim Kraškim ovčarjem Hanijem, pa tudi jutranje ali večerno jahanje na konju. Brez dunajskega in pomfrita ne gre, nič nima tudi proti McDonaldsu in slavnem Big Mac. Nad vse pa se veseli vikendov in kuhe njene sestre, ki pripravlja izvrstna vegetarijanska kosila z zelenjavo z domačega vrta.

Andrejo najdete tudi na facebooku – Najlepša slovenska dekleta

V.D., Foto: Predrag Rajčič- PericzaDodano v kategorijo: Obrazi, Slovenija