Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 3 December 2020

Estelle zvedava urbana diva, ki je odprla dušo Kinu Šiška

Sredin koncert britanske grammyjevke Estelle v Kinu Šiška je bil poslastica za ljubitelje modernega popa s pridihom različnih žanrov urbanega in karibskega porekla. 32-letna r&b/soul pevka se je ob prvem obisku Slovenije – k nam je prišla s turnejo “All of me“, na povabilo organizacije Black Pony Entertainment Group in Kina Šiška – izkazala za vse prej kot divo.

… čeprav si ta naziv za svoje petje, nastop in izjemno sposobnost animiranj občinstva še kako zasluži. V Ljubljani je pristala že v torek, si ogledala staro mestno jedro in sočni zahod s terase legendarnega Nebotičnika ter okušala lokalno hrano. Gospodična se je izkazala za simpatično in zvedavo gostjo, ki jo zelo zanimajo dežele, ki jih obiskuje, njihova kulinarika, kultura in navade, razveselila pa je tudi predstavnike medijev, s katerimi je preživela lep del koncertnega popoldneva.

A tisto, po čem si bomo Estelle najbolj zapomnili, je njeno petje. Sodeč po bučnih aplavzih obiskovalcev, pa ji gre prisoditi še odlično odrsko karizmo. Oder Kina Šiške je zavzela s petčlansko spremljevalno skupino: dvema pomožnima pevkama, didžejem in dvema glasbenikoma, ekipa pa je že po prvih dveh skladbah pokazala, da to ne bo intimen, umirjen r&b/soul koncert, kakršnega je pričakovala večina obiskovalcev, ampak z energijo nabita urbana diskoidna karibska fešta, ob kateri so obiskovalci ves čas plesali, peli in se odzivali na vsak pevkin gib. Ob kar nekaj disko, pop in house klasikah (‘Blame it on boogie’, ‘Hey Hey’, ‘Is this love’) je ekipa izvrstnih glasbenikov predstavila izbrane skladbe z novega albuma ‘All of me’, v malo drugačnih, koncertnih aranžmajih pa smo lahko spoznali tudi Estelline velike radijske hite, kot so ‘One love’, ‘Come over’, ‘Thank you’, ‘Substitue for Love’, ‘Freak’, ‘Fall in love’, ‘Wait a minute’ ter ‘American boy’. Ravno slednji je občinstvo dobesedno obnorel, Estelle pa je ob tem hitu pripomnila: “Poglejte, štiri leta sem pela to veselo pesem. Ampak nisem vsak dan srečna. Dajte no – ženska sem. Imam PMS in dneve, ko me v poslu kdo povsem “razpi..”, zato poznam tudi drugačne ritme.”

Estelle je koncert zaključila v slogu popolne dive, ter tako tudi odšla. Brez pretiranih klanjanj in poslavljanj – energetsko nabita dobra ura na trenutke neverjetno čustvenega nastopa je namreč v večini obiskovalcev pustila močan pečat male temnopolte pevke, ki s svojo aktualno turnejo dokazuje, da je sposobna preseči lastne hite.Dodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena