Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 14 Oktober 2019

Intervju: Trgovina Frenetic

Kje se nahaja vaša trgovina?

Trenutno smo na Slovenskem trgu, prisotni s spletno trgovino: www.frenetic.si, ki je zelo pregledna in ponuja veliko izbiro Frenetic oblačil. Našo blagovno znamko, pa lahko zasledite že v številnih fitnesih in športnih klubih po Sloveniji. V mesecu septembru načrtujemo odprtje prve Frenetic trgovine v Ljubljanskem nakupovalnem centru BTC.


Kdo se lahko obleče v vaši trgovini?

Blagovna znamka Frenetic obleče še kako zahtevnega, saj ga zadovolji z dizajnom,  živahnimi barvami, teksturo in kvaliteto. Oblačila so odlična za vse ljubitelje gibanja, saj se v njih počutite sproščeno in udobno ali jih oblečete za lep in nasmejan dan. Športno, elegantna nota vas bo enostavno zasvojila.  Trenutno izdelujemo kolekcijo, samo za ženske in dekleta, v letu 2013 pa prihaja tudi kolekcija za  zahtevne, prave moške.

Po čem se razlikujete od drugih znamk?

Živahne barve, EXCLUSIVNI modeli , veliko energije so besede, ki opisujejo blagovno znamko Frenetic. Vsi izdelki so LIMITED EDITION v omejenih količinah. Ponujamo veliko različnih modelov, hlač, majic, jopic….

Koliko časa ste že prisotni na tržišču?

FRENETIC znamka je prisotna na evropskem tržišču od daljnega leta 1974 vendar se je aktivno začela razvijat šele leta 2006  , na slovenskem tržišču pa od leta 2011.

Zakaj “Frenetic” Limited Edition?

Naša vizija je kvaliteta in ne kvantiteta. Odločili smo za proizvodnjo v manjših količinah, različnih modelov, s tem želimo zadovoljiti prav Vas.  Trenutno proizvedemo vsak model v količini 150 izdelkov za evropski trg. Vam tako zagotavljamo, da boste drugačni, če boste oblekli Frenetic…

Kakšni so vaši plani v prihodnje?

Plani za prihodnost so zelo veliki, v naslednjih letih bi se radi razširili po Evropi. Vendar poudarjam; ostajamo znamka z omejeno serijo za posamezno državo. Seveda večja je država, več naredimo, vendar v omejeni seriji, ki je v naprej določena. Povezujemo se z modno agencijo Samanta S, v smislu promocije naših izdelkov in iskanju novih tržnih niš.

Kakšna je vaša struktura strank?

Želimo si in imamo  zelo raznoliko strukuro strank, ki jo nikakor ne omejujejo z leti, ki so le oklep okoli nas. Naše stranke so vsi, ki si želijo biti posebni, drugacni in inovativni ter se odlično počutiti v kvalitetnih oblačilih FRENETIC.

Imate kakšene posebne poslovne načrte za jesen?

V jeseni prihaja nova kolekcija 2013 ki jo bomo tudi vsem predstavili, Vas povabili na modno revijo. Prihaja tudi Moška kolekcija,  ki je popolnoma nova pri nas tako, da bomo lahko zadovoljili tudi moško populacijo.

Koliko članov sestavlja vašo ekipo?

V sloveniji nas je 7 , vse skupaj pa cca 20 ljudi.

In še misel za konec?

Počnite stvari, ki Vas osrečujejo. Začnite dan z nasmehom, ulovite veliko pozitivne energije, oblecite in počutite se Frenetic.

Samanta ŠkrjanecDodano v kategorijo: Intervju