Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 14 December 2019

Madonna bo v sklopu svetovne turneje obiskala tudi Zagreb

Kraljica popa Madonna, ki je navdušila na Super Bowlu, je razkrila, da 29. maja odhaja na svetovno turnejo. Prvi koncert bo v Izraelu, 11. junija pa bo nastopila pri naših sosedih, v Zagrebu.

Svojo turnejo bo pevka začela v Izraelu, nato sledita še koncerta v Združenih arabskih emiratih in Turčiji. Nato bo Madonna nastopila še v drugih večjih evropskih mestih, konec avgusta se bo podala na turnejo po Severni Ameriki, sledil bo skok v Latinsko Ameriko, v začetku prihodnjega leta pa naj bi se pevka po nekaterih informacijah ustavila tudi v Avstraliji, kjer bo spet koncertirala po 20 letih.

Za Madonno bo to že deveta turneja, ki pa naj bi bila tudi najdlje trajajoča, saj bo pevka nastopila približno 90-krat, petkrat več kot na zadnji turneji. Nekateri pa že ugibajo, ali bo turneja presegla izkupiček njene zadnje turneje z naslovom Sticky & Sweet, s katero je zaslužila približno 408 milijonov ameriških dolarjev, kar jo na Billboardovi lestvici uvršča na prvo mesto med samostojnimi glasbeniki in na tretje mesto med koncerti vseh časov.

Turneja bo sicer pospremila izid Madonnine najnovejše plošče MDNA, ki na prodajne police prihaja marca, direktor podjetja Live Nation Global Touring Arthur Fogel pa je že razkril, da je turneja šele v začetni fazi načrtovanja, vendar zagotavlja, da bo fantastična.

Če si boste želeli ogledati Madonnin koncert v živo, se boste lahko 11. junija odpravili v bližnji Zagreb, za zdaj pa lahko vstopnice kupite prek spletne strani viagogo.com.(siol.net)Dodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena