Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 20 April 2024

Modni trendi 2011/2012

Pošteno smo že zakorakali v zimski čas, kateri je v leto 2012 prinesel kar nekaj novih sprememb, modnih trendov.

V decembru je največji modni hit zagotovo bila trenirka, ki je dobesedno obnorela Slovenijo. Ljudje se niso ozirali na to ali je svetleča, rdeča, črna ali roza, šuškava ali bombažna,… Edino kar velja, je število črt. Več kot jih je, bolje je. Kaj sledi? Morda bodo po sestavi vlade kot novi modni trend nastopile bele nogavice – kaj menite? Malo za šalo, malo za res. Modni trendi, ki so zaznamovali prejšnje leto in se nadaljujejo še v leto 2012, so zagotovo pletenine v vseh barvah, katere kombiniramo s krili, segajočimi pod kolena ter škornji s peto ali salonarji. Poleg pletenin so v modi ponovno pike in čipka. Večje, kot so pike, bolje je.  Dejstvo je, da se sodobni modni trendi poigravajo tako z različnimi vzorci in oblikami, kot tudi z barvami.

Lahko bi se reklo, da je trenutno modni hit kombinacija elegance in grunge videza. Še iz pretekle sezone pa je trendi tako imenovano color blocking. Pri tem gre za plastenje oblačil živih barv, da na koncu naš outfit izgleda kot oblačilo iz enega kosa. Pri tem so najbolj modne barve za omenjene kombinacije fuksija, rumena, oranžna, rdeča, modra.

Iz meseca v mesec, iz leta v leto, se modni trendi spreminjajo in ljudje z njimi. Včasih gre za tako nenadne in pogoste spremembe, da je kar težko ostati z vsem, na tekočem. Najpomembneje je, da se v oblačilih počutite udobno in da ste vsaj koliko toliko v skladu z modnimi smernicami.  Še vedno se lahko, ne glede na aktualne modne trende, zanesete na stari dobri jeans, ki paše k vsaki priložnosti. Pa seveda nikar ne pozabite na trenirko!

V.D.комплексное продвижение сайтовраскрутка сайта за результатaracer.mobiвзломать wifi на андроидчерный макденьги в долг срочно на киви кошелёкdescargar juego bingo gratis espanoldubai gay rightsslots oyunlar?beste-onlinecasinos.comотдых в майские праздники 2015



Dodano v kategorijo: Moda, Ženski kotiček