Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 8 Juni 2023

Našpičeni DreamOn predstavljajo novi single VIKEND ZVEZDA

DreamOn-promo-foto4-iztok_kurnikNašpičeni DreamOn predstavljajo novi single VIKEND ZVEZDA. Zgodba govori o čarobnem užitku, ko se band prelevi v vikend zvezdo in odleti v čudoviti svet zabave. V soju žarometov izginejo vsakodnevne težave, glasba se poveže s stenami in človek dobi občutek, da je ta energija smisel vsega. To je zgodba o veselju, žalosti, norčavosti, spontanosti, razigranosti, pa tudi zasanjanosti, začinjena s ščepcem nostalgije ter kančkom bodic – prav tako, kot DreamOn in njihova karizmatična pevka Daša Dream.

V svojem prvem singlu so se DreamOn dotaknili nadvse aktualne problematike lažnivih tajkunov s skladbo Tajfunsky, nadaljevali z drugačnostjo v singlu Asiti in obudili večni hit Slovenske popevke z odlično priredbo skladbe Orion. Tokrat pišejo o občutkih zaradi katerih je vredno biti glasbenik, ob enem pa nam na novem albumu obljubljajo še več osebnih zgodb.

Rock glasba je način razmišljanja in način življenja, zato so besedila skupine DreamOn polna osebnih zgodb in občutkov. Band zaznamuje udaren rockerski zvok ter karizmatična pevka s prav posebno frizuro, ki že več let zbada po slovenskih glasbenih odrih. Nastopali so že ob boku znanih tujih in domačih glasbenikov, med drugim na poslednjem Rock Otočcu, na festivalu Noč v Bitnjah v družbi Bajage, Tide in drugih. Koncertirajo po vsej Sloveniji, od Gorenjske do Štajerske in Primorske. V kolikor spadate med tiste ljubitelje glasbe, ki prisegajo na live nastope in pristno odrsko energijo, je čas, da se jim pridružite in slišite nove materiale iz prihajajočega albuma. DreamOn vam zagotavljajo, da boste po druženju z njimi tudi sami odšli domov našpičeni.

.
Andrej MaverBet victor appсафари африка львыDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena