Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Torek, 10 December 2019

Nemcem subvencije za dopust v državah v krizi

Nemška politika iz vrst liberalcev (FDP), poslanec bundestaga Erwin Lotter in evropski poslanec Jorgos Hatzimarkakis, sta danes predlagala, da bi Nemcem dali subvencije za dopust v Grčiji in drugih državah, ki so se znašle v gospodarski krizi.

Lotter je prepričan, da bi počitnice, ki bi jih sofinancirala nemška vlada, pomagale gospodarstvu v obubožanih članicah unije, obenem pa bi razvedrile prebivalce Nemčije, ki so v letošnjem poletju zaradi deževnega in hladnega vremena pogosto nerazpoloženi in depresivni. Na ta način bi torej pomagali tako Nemcem kot Grčiji, ki nujno potrebuje turiste.

Ljudje so zaradi slabega vremena vse bolj depresivni. Neke vrste državna pomoč, ki bi Nemce spodbudila k potovanju, denimo v Grčijo, bi bila lahko začetek evropskega programa za rast. Poleg tega je v Grčiji sončno vreme zagotovljeno,” je za nemški časnik Bild dejal Hatzimarkakis, ki je sicer grško-nemškega rodu.(vecer.com,sta)

 сайтасайтaracerwormix hacker v2 0чехол для макбукваши деньги экспресс займыcasino online per tablethot bleach girlslefkosa meritGala casionAктивный отдых на квадроциклах сафари турDodano v kategorijo: Oddih, Ostalo