Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Petek, 1 Marec 2024

Aerosmith z novim albumom po osemletnem premoru

Članki rock skupine Aerosmith bodo čez tri mesece izdali svoj najnovejši album. Po osemletnem premoru se glasbeniki že veselijo, da bodo svojim največjim oboževalcem lahko predstavili svoj petnajsti studijski album.

Rockerji so se ponovno združili z enim največjih ameriških glasbenih producentov Jackom Douglasom, s katerim so največ sodelovali pri ustvarjanju albumov iz 70. letih. Pevec Steven Tyler je povedal, da s fanti zaključujejo s snemanjem še zadnjih dveh pesmi in album bo končan. Na albumu pa bodo tudi nekatere starejše pesmi, ki so jih glasbeniki napisali med svojimi številnimi svetovnimi turnejami, a jih potem niso izdali.

Imamo kar nekaj pesmi, ki so nam zelo pri srcu. Nekatere od njih smo napisali že pred leti in zmenili smo se, da jih bomo izdali šele čez nekaj let. Zdaj smo začutili, da je pravi čas za to,” je povedal basist Tom Hamilton.

Za enkrat so razkrili le tri naslove pesmi, ki bodo na novem albumu, te so Legendary Child, Beautiful in Out Go the Lights. Pred kratkim pa so skupaj oznanili, da načrtujejo svetovno turnejo, ki se bo imenovala Global Warming Tour (op.a. turneja globalnega segrevanja).(siol.net)Dodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena