Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 20 Juli 2024

Jasmin Stavros z vinsko himno

jasmin-stavrosKralj zabavne glasbe, Jasmin Stavros, je najbrž najbolj idealen pevec za predstavitev vinske himne z naslovom Vino nek se toči. Izvrstno razpoložen in polularen Staki se je tokrat odločil, da bo svoje vinske izkušnje iskreno delil z oboževalci. Pravi, da se mu zdi logično, da ravno on odpoje vinsko himno, ki je zagotovo še en hit v nizu hitov, po katerih je znan Stavros. Pevec, ki se je korenito spremenil je povedal: »Vse življenje sem pil izključno vino, zadnje štiri leta sem na postu in nisem spil niti kapljice alkohola, tako da s spomini gledam svoje prijatelje kako uživajo v rujni kapljici.« Stavros, ki iskreno pove, da je v svojem življenju spil sigurno za dva olimpijska bazena vina, je zadnja leta pravi ‘misijonarski puščavnik’, ki oboževalcem narekuje, da naj uživajo v vinu, ampak zmerno.

Njegova kariera je po dobrih štiridesetih letih nastopanja še vedno v polnem zamahu. Mesece vnaprej so njegovi koncerti popolnoma razprodani na področju Slovenije, Hrvaške in širše, v svojih šestdesetih letih pa je popularni pevec naredil tudi novo poslovno odločitev, saj je zamenjal diskografa.

V novem atraktivnem spotu za pesem Vino nek se toči, je glasbenik predstavil vse lepote vinske ceste na Jastrebarskem in okolici, scene pa je dodatno začinil z dvema simpatičnima igralcema, to sta Ecije Ivušić in Stivena Razmilića. Režiser spota je Bruno Grgurić, avtor teksta Belavie Vista, aranžma, ki je bil narejen v studiu Lupo Records, sta naredila Mario Mikšić in Igor Ivanović.

.
Kaly Kolonič

 

 Dodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena