Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 2 December 2021

Anja Urh

24-letna Anja Urh je temnolasa ovnica, ki  prihaja iz okolice Velenja. V svetu mode se je pričela pojavljati pri 19-ih letih, ko se je fotografirala za nekaj revij, leta 2009 pa je postala finalistka Miss universe. Še istega leta se ji je uspelo prebiti v finale Lepe sosede, leta 2010, pa je na natečaju spletni top model postala zmagovalka.  Pojavljala se je v nekaj skečih, kot statistka v oddaji Hri-bar, pisala je članke za znano spletno stran, vodila modne novice na mojem spotu in posnela svoj modni book. Delala je kot promotorka za različne blagovne znamke in se pojavljala na mednarodnih sejmih. Oddelala je tudi nekaj modnih revij, danes pa se najpogosteje udeležuje dobrodelnih modnih revij.

Ker jo je od nekdaj veselila televizija je bila pred kratkim udeleženka in zmagovalka resničnostnega šova Ljubezen na seniku. Sedaj pa je dobila priložnost vodenja kviza na pink tv. Zgovorna Anja je po poklicu turistični tehnik, trenutno pa še študentka ekonomije smeri turizma. Čas je pokazal, da bo v željenem poklicu, tudi ostala.

Skupaj s Tosjo Ranđelovič, prav tako udeleženko resničnostnega šova sta pred nekaj dnevi odprli modno agencijo Raj in tako marsikateremu dekletu ponudili priložnost, da se pokaže v modnem svetu. Anja ima poleg agencije še modni butik Conto Bene in spletno prodajo omenjene znamke. Kmalu pa lahko pričakujemo še izid njene prve knjige. Izdala bo namreč avtobiografsko kriminalko.

Anjo najdete tudi na facebooku – Najlepša slovenska dekleta

V.D., Foto: arhiv Anja UrhDodano v kategorijo: Obrazi, Slovenija