Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Petek, 1 Marec 2024

BOHEM pozivajo k budnosti z novim singlom Ne še zaspat

Natanko eno leto po izidu tretje plošče Na drugem bregu so Bohem pripravili nov single Ne še zaspat, tokrat brez za njih značilnih godal in udarnih refrenov, a z enako mero pripovednosti in sporočilnosti, kot smo pri bandu že vajeni. Bogat vokalni aranžma ter energičen in dinamičen instrumental dajejo podlago globoki zgodbi, ki še dodatno poudari boemski čar pesmi. Pesem Ne še zaspat bo v pomladnih dneh dobro sedla marsikaterim rokerskim ušesom, prvič že v legendarnem ljubljanskem klubu, kjer bo večer posvečen izključno slovenski glasbi s pridihom izbora, ki je na nek način zaznamoval člane zasedbe in njihove začetke.

Pesem predstavlja sredinski rokerski žanr, ki ga dan danes primanjkuje v slovenskem medijskem prostoru. Bohem so se poigravali z idejo, kako na preprost, umirjen način podati globoko zgodbo, kateri smo priča vsak dan v našem življenju, a obenem ohraniti “rokersko držo”, nepredvidljivost in drugačnost, ki band loči od trenutno ponavljajočih komercialnih trendov. In tako je nastala pesem Ne še zaspat, ki kar kliče k budnosti vseh bohemov in individumov.

»Najlažje je okoli sebe poiskati krivce za svoje slabosti, težave, nesrečo, po drugi strani precej težje a tudi bolj navdihujoče pa se je po vsakem padcu pobrati, se boriti in se dvigniti ter dokazati da za dežjem vedno posije sonce , zato ne še zaspat, najdi svoj glas in dokaži, da spoznaš zmage čas«, so povedali Bohem.

.
Kaly KoloničDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena