Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 27 Marec 2023

George Michael bo nadaljeval turnejo Symphonica

Britanski glasbenik George Michael je objavil nove koncertne datume v okviru turneje Symphonica, ki jo je bil lani prisiljen prestaviti zaradi bolezni.

Turneja se bo začela 4. septembra na Dunaju, kjer se je Michael zdravil zaradi pljučnice. Po poročanju britanskega BBC bo Michael tisoč vstopnic za koncert na Dunaju podaril zdravniškemu osebju, ki je skrbelo zanj med boleznijo. V sklopu turneje bo sledilo več koncertov po Veliki Britaniji, med drugim tudi v znameniti londonski dvorani Royal Albert Hall.

Zvezdnik, ki je prebolel pljučnico, zaradi česar je moral novembra lani odpovedati evropsko koncertno turnejo, se je ob predstavitvi novih koncertnih datumov zahvalil zdravnikom in medicinskemu osebju, ki so mu po njegovih besedah rešili življenje.

Glasbenik je zbolel novembra lani le nekaj ur pred koncertom v avstrijski prestolnici. Do takrat je v okviru turneje izvedel 46 od prvotno 65 načrtovanih koncertov, januarja pa je sporočil, da bodo novi datumi koncertov določeni naknadno.(vecer.com,sta)Dodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena