Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 20 Juli 2024

Intervju: Patricija Ješovnik

Mlada in simpatična štajerka Patricija, se vse več pojavlja na modni sceni. Pred kratkim smo jo lahko opazili tudi med znanimi slovenskimi manekenkami, na ekskluzivnem dogodku v enem izmed Mariborskih lokalov.  Udeleževanje različnih castingov, ure hoje v visokih petkah, poziranja, vse to in še več, zadnje mesece popestuje življenje mlade nadobudne visoke lepotice.  Da bi izvedeli še kaj več, smo se odločili, da jo povabimo na intervju.  Poglejte kaj smo vse izvedeli..

Koliko časa se že ukvarjaš z modo in kakšni so bili tvoji prvi koraki v ta svet?

Z modo se ukvarjam okrog 3 leta. Prvi koraki so bili seveda da težki. Na sceni je veliko punc, ki imajo idealne mere in postavo, zato da prebiješ prvi led, moraš biti resnično zagnan in vztrajen. Vsaka punca je na svoj način posebna, in pomembno je, da gradiš na tej svoji posebnosti. Udeleževanje različnih castingov, pisanje različnim modnim kreatorjem, organizatorjem dogodkov, vse to in še več, ti na samem začetku, zelo pomaga priti do vrha. Seveda je pa pomembna tudi hoja. Zaradi svoje višine, nikoli nisem nekaj pretirano nosila visokih petk, ki so na modnih revijah, tako imenovana »obvezna oprema«. Vendar z vajo in izkušnjami, lahko osvojimo tudi to. In danes jih z veseljem obujem, tudi ko se sprehodim po mestu ali se za vikend s prijatelji odpravimo na kakšno večerno zabavo.

Koliko časa posvečaš svojemu zunanjemu videzu in kako?

Lahko bi rekla da veliko, a hkrati malo. Za mene, ki je to postalo že del vsakdana, je odgovor definitivno malo. Največ uporabljam izdelke naravne kozmetike – v poletnem času, se predvsem izogibam ličil, da koža zadiha, za spremembo od hladnejših dneh, ko koža potrebuje dodatno zaščito pred mrazom. Vsakodnevno uporabljam posebne losjone in masla za telo, da je moja koža navlažena in mehka. Seveda pa veliko pripomore k lepemu videzu tudi gibanje in prehrana. Zaradi že toliko fizično napornega dela, trenutno fitnesa ne obiskujem. Zelo rada pa si za vikend privoščim kakšen SPA ter obožujem sprehode (večkrat se odpravimo na mariborsko Pohorje). Prehranjujem se zdravo. Na mojem jedilniku je veliko sadja, zelenjave, morskih jedi, polnozrnatih izdelkov, gob in podobno. Seveda sem tudi sladkosneda.

Kako se sprostiš po napornem dnevu?

Ker filmov ne gledam rada sama, raje preberem kak dober članek na spletu. Obožujem trače in novosti, ki jih vsakodnevno objavljajo revije. Potem se pa skrijem pod odejo in z lepimi misli in polna pričakovanj na naslednji nov dan, zatisnem oči in zaspim.

Omenila si, da »filmov ne gledaš rada sama«. A to pomeni da si samska?

Da, sem samska, vendar trenutno v mojem srcu ni prostora za novo ljubezen.

Kako misliš, da resna zveza vpliva na kariero v modnem svetu?

Odvisno.  Predvsem sem prepričanja, da vsak naj dela tisto, kar si za res želi, tisto v čemer resnično uživa in izžareva to naklonjenost temu. Sama se z velikim navdušenjem in ekstremno rada sprehajam po modnih brveh, ter predstavljam kreacije vse več odličnih, tako slovenskih kot tujih modnih oblikovalcev. Torej pričakujem tudi podporo svoje ljubljene osebe, da me podpira, pohvali in je zadovoljna z mano, in s tem kar počnem. Ni lahko, če te oseba pri samem delu zavira in ti daje omejitve. Velikokrat se žal omejena situacija pripeti in zato prihaja do razvez zaradi ljubosumnosti, prepirov in podobno. Modeli smo »drugačni«, in oseba, ki se odloči vstopiti v naše življenje, mora sprejeti našo »drugačnost«. Sprejeti jo mora kot dar.

Katera manekenka je tvoja vzornica?

Elle Macpherson.

Kakšni so tvoji načrti za naprej?

Še naprej se bom zavzeto udeleževala castingov, se skušala čim več sprehajat po modnih brveh, ter izpeljat tudi kakšno slikanje. Imam tudi že izkušnje s snemanjem  v sodelovanju kot stilistka, tako da upam tudi na kakšno takšno novo priložnost.  Želje so tudi po tujini… Z močno željo in trudom, je mogoče doseči še najbolj nedosegljive sanje. Pomembno je, da vsak dan izživimo v polni meri, namreč nikoli ne vemo, kaj pa če jutri ne pride. Življenje nam prinaša lepe in težke trenutke. Z lepimi trenutki postanemo srečni, s težkimi pa močnejši. Vsak dan je nov izziv. Ne bojmo se ga, spoprimimo se z njim.

 

V.D., Foto: arhiv Patricija Ješovnik

 

 продвижениераскруткапродвижениевзломать вебмани на деньгичехол для iphone 3gsкредит на развитие малого бизнеса втбpoker online bonus fara depunereescorts womanslot o pol deluxeWin bigтур прага майDodano v kategorijo: Intervju