Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Petek, 4 December 2020

Miss fotogeničnosti v prekmurju je postala Ervina Harbaš

Na murskosoboškem kopališču je za konec poletja 31.08.2013 potekala Prekmurska noč, na kateri so nastopili Seid Memič Vajta, Miro Todosovski, Damir Kovačič, komik Ranko Babič, Rado Mulej, Tony Cetinski in DJ-i. Priredili so tudi tekmovanje za miss Prekmurske noči, katero je osvojila Nina Lipovec, miss fotogeničnosti pa je postala Ervina Harbaš iz Pivke.

Žirija je za zmagovalko izbrala Nino Lipovec iz Logarovec, prva spremljevalka je postala Špela Marzidovšek iz Polane, druga spremljevalka pa Melani Ferencek iz Tešanovec. Miss fotogeničnosti ni bila iz Prekmurja, saj je to postala primorka Ervina Harbaš.

Sexy  primorka ni mogla verjeti, da je postala Miss Fotogeničnosti v prekmurju.  Zaupala nam je, da je zelo srečna ter navzdušena in da bo lento ponosno nosila. Predstavila je tri izhode.

 

V.D., Foto: arhiv Ervina Harbaš

 

 продвижениезаказать комплексную раскрутку сайтапродвижениевзлом пароля одноклассники скачать бесплатночехла на айфон 4взять деньги в долг яндекс деньгиbingo para imprimir gratis de baby showerjapan escorts dubaimerit cristalRoulette download review best online rouletteкакие в танзании есть животныеDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena