Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Torek, 21 Maj 2024

Noč na novi luksuzni ladji Costa Diadema v Trstu

Dogodek na luksuzni ladji Costa Diadema je, lahko rečemo, za korporacijo Costa Cruises, dogodek leta. “Z vstopom na najmodernejšo lepotico postajajo križarjenja stičišče več svetov; nostalgične preteklosti, izzivov polne sedanjosti in užitkov polne prihodnosti. Agencija Morje možnosti, ki sodi v sam vrh slovenskih ponudnikov križarjenj po vseh morjih sveta, vam skupaj z ladjarjem Costa izreka dobrodošlico in vam želi udobno in prijetno bivanje. Ste prvi potniki, ki vstopate na to kraljico Mediterana, kot so jo poimenovali pri Costi. Vaš glas bo v Slovenijo ponesel prve slike, prve vtise, prva občutja…V imenu ladjarja se vam zahvaljujemo za vaše objave v slovenskih medijih.

V agenciji Morje možnosti sicer ponujajo najširši izbor kratkih, tedenskih in tudi večdnevnih, čezoceanskih križarjenj. S svojimi partnerji-ladijskimi družbami omogočajo izbiro prestižnih križarjenj po vseh morjih sveta. Več kot 10 letne izkušnje z delom na ladji in več kot 10-letnim ustvarjanjem tematskih križarjenj (umetniška, glasbena, zabavna, duhovna…), je podjetje postalo med ljubitelji križarjenj med najbolj prepoznavnimi v Sloveniji. Močno so naklonjeni tudi glasbi in projektom, ki združujejo križarjenja in umetniško ustvarjanje. Razvili so tudi lastno blagovno znamko CRUISES ROCK, kjer gre za cenovno zelo ugodna križarjenja po Sredozemlju, ki v svoj program vključujejo tudi nastope slovenskih glasbenikov, igralcev in drugih kulturnih ustvarjalcev.

Med najbolj poznanimi tovrstnimi križarjenji so: Križarjenje z Znanimi obrazi (nastopajoči v šovu Znan obraz ima svoj glas, ki so imeli 31.10., svoj koncert na ladji Costa Fascinosa, ta pa se je nahajala na Santoriniju), Rock križarjenje z Neisho v maju, križarjenje z Lucijo Ćirovič in njenim Gledališčem desnega žepka, pa rock legendo Pero Lovšinom… Pripravlja se že nov, počitniško in rokersko obarvan glasbeni projekt. Poleg CRUISES ROCK križarjenj organizira agencija tudi srečanja z živo glasbo »na kopnem«, v Sloveniji – poimenovana CRUISIN’ TIME. Namenjena so zgolj »kruzanju s prijatelji« (op. druženju) ob dobri, živi glasbi (Vlado Pilja, skupina Red District in glasbeni gostje Neisha, Omar Naber, Grega Skočir, Saussages, Nermin Puškar in drugi).

Spletna stran agencije www.krizarjenja-b2b.com in Facebook stran Krizarjenja b2b združujeta celovito ponudbo individualnih in skupinskih križarjenj, ki so vsakodnevno (on-line) posodobljena. Poleg tega je celovita ponudba predstavljena v slovenskem jeziku, kar Morje možnosti pomembno razlikuje od ostalih ponudnikov križarjenj.

 

 

V.D., Foto: Alen LacijanDodano v kategorijo: Oddih, Ostalo