Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sreda, 10 Avgust 2022

Nuša Derenda pela ob 25-obletnici TV Vaš kanal

Pevka Nuša Derenda, pevec Petar Grašo, Vokalni kvartet Stična in skupina Društvo mrtvih pesnikov so peli ob 25-obletnici TV Vaš kanal, največje in najbolj gledane regionalne televizije v Sloveniji. Program pa je popestril tudi Jure Ivanušič. Na odru pa so se zvrstili še znani obrazi Televizije Vaš kanal od Verice Marušič do Jasmine Spahalič, Marka Mesojedca, Slobodana Joviča in Mojce Kren.

»Pri vzpostavljenih standardih bomo vztrajali še naprej. Najpreprosteje bi se bilo komercializirati, a tam je gneča največja, naši kadri pa zmorejo več. Na srečo to prepoznajo tudi naši poslovni partnerji, s katerimi sodelujemo in nenazadnje to od nas pričakuje tudi javnost,« je na Slavnostni akademiji, dejala Irena Vide, direktorica in urednica Televizije Vaš kanal, največje in najbolj gledane regionalne televizije v Sloveniji.

.
Masha L., foto Boštjan Colarič

 

 aracer.mobiпродвижениеaracer.mobiвзлом webmoney кошельковаквалоо новостизаявка на кредитную карту home creditbingo es generador cartones gratisdubai prostitutecasino oyunlari oyna bedavaReel king slotsсколько стоит тур в танзаниюDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena