Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 20 Juli 2024

Pamela Anderson

Pamela se je rodila 1. julija 1967 ob 4 in 8 minut in je postala prvi otrok rojen ob 100 letnici Kanade. Kot rezultat tega, so starši Barry in Carol Anderson dobil nekaj denarja, daril in veliko objavljenih fotografij v časopisih.

Naslednja naključnost, s katero se je ponovno pojavilo v javnosti je bil, ko je kamere ujela lepo deklico, kako posluša knjižničarko v lokalni knjižnici med branjem zgodbe. Ta fotografija je postala plakat za promocijo knjižnice. Kot najstnik je igrala saksofon ter se ukvarjala s športom. Zaradi svoje fleksibilnosti je dobila vzdevek “dekle iz gume.”

Leta 1989 je na nogometni tekmi ameriškega nogometa, snemalec v odmoru iskal zanimiv obraz in odkril drobno blondinko, ter prenesel sliko na veliki zaslon. Ko jo je množica videla, je dobila glasen aplavz. Pamela je nosila majico z logotipom slavne pivovarne Labatt. Potem je prejela ponudbo iz pivovarne in kmalu se je pojavila na promocijskem plakatu za eno od svojih blagovnih znamk piva in njen lik je bil izpostavljen v številnih barih v Kanadi. Fotograf, ki jo je fotografiral za ta oglas jo je prepričal, naj svoje fotografije pošlje na Playboy in kmalu je bila povabljena na snemanje. Svojo prvo naslovnico je dobila v oktobru 1989 in do sedaj je bila največkrat na naslovnicah v zgodovini Playboya.

Vir: WikipediaDodano v kategorijo: Obrazi, Tujina