Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Torek, 5 Juli 2022

Predstavitev knjige Mathiasa Štefančiča

Vsestranski umetnik, gledališki igralec in avtor gledaliških tekstov Mathias Štefančič tudi leta 2012 ne pušča brez sledi. V petek, 14. decembra je v sodelovanju s številčno ekipo – med drugimi vsekakor založbo Ekslibris, Steklarno Rogaška in Lucienne Lončina, predstavil svojo knjigo z naslovom Moje misli – tvoje sanje.

V prijetnem ambientalnem vzdušju in soju kristala Steklarne Rogaška je ob recitacijah umetnice Bojane Mišič božično vzdušje pričarala ob klavirski spremljavi tudi vedno izjemna Lucienne Lončina. Pravzaprav je celoten petkov dogodek potekal kot presenečenje, kajti nihče, razen ekipe sodelujočih ni vedel za Mathiasov literarni projekt. Pri knjigi Moje misli – tvoje sanje gre za avtobiografske zgodbe in pripovedi iz katerih je avtor izvlekel pozitiven pogled na svet. Prijetno branje v knjigi pa začini tudi zadnje poglavje, ki je nekoliko bolj drugačno, lahko bi rekli tudi nenavadno za tako literarno delo, ki pa naj ostane skrivnost za bralca. Kdor se bo namreč lotil zadnjega poglavja, bo namreč imel nemalo dela.

Dogodka v centru Ljubljane pa se je med drugim udeležilo tudi nekaj znanih Slovencev. Videti je bilo pevca Aleksa Volaska, nosilca licence Miss športa, Srečka Čoža, lastnici modne agencije Vulcano Models – Metko Klajderič Kobler in Darjo Hlade in druge.

Katja KorošecDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena