Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sreda, 10 Avgust 2022

Prijave za lepotno tekmovanje Miss Saloona

Lanskoletna miss saloona Tanja Volič je v manj kot letu dni dokazala, da je veliko več kot le klasična lepotica. Njena dobra organizacija, zagnanost in pridnost sta ji to leto ponudili možnost, da se loti enega večjih projektov na Koroškem.

Skupaj z ostalimi člani ekipe se že pripravlja na polfinale miss saloona, ki so ga organizatorji do potankosti predelali in zmagovalki poleg lente obljubljajo tudi:

Super nagrade v vrednosti več kot 2000eur, prijetno druženje z znanimi misicami in ostalimi medijskimi osebnosti ter odličen program in izpeljavo lepotnega tekmovanja. In kakšni so pogoji? Simpatičnost, želja po medijskem svetu, in starost najmanj 17 in največ 27 let.

In kdo iz sveta znanih bo poleg misice Tanje Volič še sodeloval? Glede na to, da so bivša misica Tjaša Sidar – miss Hawaiian tropic , Anja Urh – zmagovalka šova ljubezen na seniku in lepotička Tanja Volič dekleta, ki so se kot sodelavke dobro ujele in so lansko leto  združile moči pri enem izmed lepotnih tekmovanj nam tudi to leto obljubljajo zmagovalni trio, pri izvedbi lepotnega tekmovanja MISS SALOONA.

Dekleta, ki bi želela sodelovati se lahko prijavite na INFO@WESTSALOON.SI ali TANJA.VOLICC@GMAIL.COM

Vsa dekleta, ki se bodo uvrstila v finale bodo predstavljena tudi na naši spletni stani www.pardon.si

V.D.Dodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena