Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sreda, 7 December 2022

Romantika

Kaj je romantika? Skoraj vsak bo na to vprašanje odgovoril drugače. Nekaterim je višek romantike to, da enkrat na leto dobijo rože, medtem ko drugim ni nikoli dovolj pozornosti. Vrtnice, sveče, dobra večerja in kozarec vina? Marsikdo bi rekel, da je to to. Ali pa kopel v banji polni dišeče pene, zraven pa gori kup svečk in igra nežna glasba. Kakor komu.

Vsekakor pa je dejstvo, da vsakemu pozornost ugaja. Merila so kot že rečeno različna, verjetno bi se mamica štirih otrok strinjala, da ni večje romantike, kot da partner prevzame otroke za nekaj uric, ona pa si lahko v miru privošči branje knjige, spanec ali pa le poležavanje na kavču. Merila se spreminjajo tudi z leti, vsekakor pa je pomembno, da partnerja ob otrocih ne pozabita, da nista »le starša«, temveč sta tudi odrasla človeka, ki se imata rada in – ko bodo otroci odrasli bosta še vedno morala znati živeti in uživati v dvoje. To uživanje v dvoje je povsem stvar lastne presoje.

Nekateri otroke za vikend oddajo k babici in si privoščijo oddih za cel konec tedna, drugi pa si vzamejo le urico ali dve povsem zase, nekje zunaj, takrat ko otroci spijo in za kratek čas njihovo spanje poslušajo babice. Nekaterim je dovolj, da se zvečer partnerja usedeta za mizo in v miru pojesta večerjo. Vsak po svoje, glavno pri vsem skupaj je le, da se obema zdi ta čas preživet kvalitetno in da v njem oba uživata.  Važno je tudi, da takrat pogovor ne teče le o otrocih in njihovih dosežkih, temveč naj bo klepet posvečen partnerju, njegovim dogodivščinam in občutkom. Važno je torej le: ne pozabiti na dvojino.

Tamara ČešnovarDodano v kategorijo: Ostalo, Ženski kotiček