Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 3 December 2020

Samanta Škrjanec začenja na novo

Vsa Slovenija pozna Samanto Škrjanec, kaj pa Samanto Rejc Debevec? Gre za isto osebo in mediji se bomo morali navaditi na priimek, ki ga bo Samanta ponovno prevzela po ločitvi. Navaditi pa se bomo morali tudi na novo podobo, s katero je razvpita podjetnica in top model ponovno presenetila. Tokrat si je podaljšala lase in ponovno razburkala domišljijo močnejšega spola. Za njeno novo podobo je poskrbel salon Olala iz Kopra, ki je postal tudi ekskluzivni zaščitni znak njenih las. Po končani nalogi, ki sta si jo zastavili z lastnico salona Olala, Jasno Krmac, so za dobro počutje Samante poskrbeli še z masažo in nego telesa.

Samanta je v času, ko je bila nekoliko manj prepoznavna, šokirala z novo podobo, ko je, takrat še tv voditeljica, ostrigla svoje dolge lase. To je bilo dan pred poroko, sedaj ko je ločitev blizu, pa se vrača k dolgim lasem. Koliko časa bo zdržala pri istem stylingu je, ob vseh dosedanjih spremembah, težko uganiti, brez pomisleka pa lahko rečemo, da ji pristoji vse kar si zamisli.  Znanci in prijatelji, ki jo obkrožajo vedo povedati, da je Samanta postala prava borka in neizprosna do nasprotnega spola. Prijel se jo je celo vzdevek »Ledena kraljica«. V zadnjem času smo jo lahko opazili na številnih družabnih dogodkih, vendar je vedno odšla sama. In ker nas je zanimalo kakšni so načrti za prihodnost, smo vprašali kar Samanto: »Delo, delo in še enkrat delo. Za zasebno življenje ni več prostora. Vsa moja energija je usmerjena v poslovni uspeh.«

Kot kaže pa bodo spremembe tudi na poslovnem področju, saj se v ozadju šepeta, da bo Samanta čez poletje sodelovala v resničnostnem šovu, ki se snema na Kostariki. Čeprav tega sama še ni potrdila, smo izvedeli, da je že bila  na pogovoru z ustvarjalci šova. Verjetno je zato tudi prestavila lansiranje parfuma na jesen. Avgusta pa naj bi začela snemati tudi nov film I want a better life, za katerega že potekajo vaje. Ni kaj, življenje podjetnice dobiva povsem nove razsežnosti in Samanta začenja na novo v vseh pogledih.

V.D.Dodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena