Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Nedelja, 31 Maj 2020

Sandra Ivanušič

Sandra Ivanušič prihaja iz Hrastnika in je zelo pozitivno, energično ter nasmejano dekle. Rada pomaga ljudem, ki so njeno pomoč pripravljeni sprejeti. Kljub malu času, ki ji ostane poleg študija in študentskega dela, rada prisluhne prijateljicam in tudi njihovim težavam, saj pravi da je prijateljstvo zelo pomembno v življenju. V življenju ji je najbolj pomembna družina, saj pravi, da jo za nič na svetu ne bi zamenjala.

Zanima jo tudi svet mode, pred kratkim pa se ji je uspelo uvrstiti med finalistke za Miss bikini. Trenutno tekmuje za Kraljico Slovenije, finalni izbor bo 6.10. na gradu Fala. To tekmovanje ne deluje samo na lepoti, ampak tudi na dobrodelnosti, zato se je odločila sodelovati, saj je drugačno tekmovanje od drugih.  Vsaka od tekmovalk je morala organizirati in sodelovati v dobrodelni akciji, tako da se je Sandra odločila za zbiranje oblek, obutev in igrač. V tem projektu ji je uspelo zbrati veliko oblek in obutve, ki jih je predala RK, igrače pa bo darovala vrtcu.

Sandro najdete tudi na facebooku – Najlepša slovenska dekleta

V.D., Foto: osebni arhiv

 deeoраскрутка сайтов продвижениеaracer.mobiскачать программу для взлома вкiphone 5c чехлывзять кредит с плохой кредитной историей киевbet onlinedubai backpagebedava casino slot oyunu oynaComputer desk smallснаряжение для восхождения altezza travelDodano v kategorijo: Obrazi, Slovenija