Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Torek, 18 Juni 2024

Slovenija pozdravila britansko znamko ličil Illamasqua

V veličastni avli Mestnega muzeja Ljubljana se je prvič v Sloveniji predstavila edinstvena britanska znamka ličil Illamasqua, svetovni fenomen, ki kljubuje stereotipom, izpodbija vsiljene definicije lepote ter spodbuja individualnost in svobodo izražanja. Visokokakovostna in drzna ličila v tujini navdušujejo tako kozmetično in modno industrijo kot tudi vse posameznike, ki želijo poudariti lastno lepoto skozi prefinjene teksture in široko paleto barv.

V središču Ljubljane smo lahko spoznali britansko znamko ličil Illamasqua, ki temelji na čaščenju drugačnega, nekonvencionalnega in pristno umetniškega. Skozi njene barvite zgodbe, drzne ideje in vrhunske proizvode, ki slovijo po visoki pigmentaciji, obstojnih barvah in prefinjeni teksturi, sta nas popeljali Lorella Flego, modna poznavalka in voditeljica dogodka, ter Ivana Bilandžija Billy, ena najvplivnejših vizažistk današnjega časa in nepogrešljiv del kreativne ekipe Illamasqua.

Illamasqua, ki je bila razglašena za najpomembnejšo znamko ličil v zadnjih 20 letih, je rezultat partnerstva s Kryolanom, vodilnim podjetjem v proizvodnji pigmenta in barvil. S popolnoma novo formulacijo na svetovnem kozmetičnem tržišču se je želja po ustvarjanju izjemno kakovostnega in vzdržljivega make upa prelila v resničnost.

Za znamko stoji izjemno uspešna ekipa poslovnih ljudi, ki jih povezujeta strast in kreativnost, ki ne poznata niti pravil niti meja. Jasna vizija uspeha je tako združila največje avtoritete modne in kreativne industrije, to so: Julian Kynaston, ustanovitelj in lastnik najvplivnejše neodvisne britanske marketinške agencije “Propaganda”, Joseph Corre, ustanovitelj vodilne modne znamke spodnjega perila “Agent Provocateur”, sin svetovno poznane modne oblikovalke Vivienne Westwood in managerja Sex Pistols Malcoma McLarena, ter Alex Box, vizažistka št. 1  v modnem svetu, neprestano prisotna v editorialih vseh vplivnih modnih publikacij po vsem svetu: Vogue, Numero, i-D, Dazed and Confused, Another Magazine, itd.

Svetovni fenomen je kmalu postal prva izbira mnogih svetovnih zvezd, kot so Sienna Miller, Lady Gaga, Lily Allen, Adele, Vivienne Westwood, Nicole Scherzinger in drugih.

 

Tina Kadunc

 

 aracer.mobiпродвинуть сайт в топраскрутка сайтакак взломать социальную сеть вконтактечехол для mini ipadэкспресс займы на карту по всей россииcasinos con tragamonedas gratis para descargarescourt servicesmerit park girneArgos large rugsпоездка в танзаниюDodano v kategorijo: Ostalo, Ženski kotiček