Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Petek, 4 December 2020

Sofia Vergara bo vodila oddajo Saturday Night Live

Oddaja Saturday Night Live v Ameriki velja za eno najbolj priljubljenih oddaj, saj je na sporedu vse od leta 1975. V zadnjih letih pa se voditelji menjujejo, največkrat prihajajo iz sveta glasbe ali filma. Sofia Vergara, ki se je spomnimo iz humoristične serije Sodobna družina, se bo kot voditeljica preizkusila v naslednji oddaji Saturday Night Live, ki bo na sporedu 7. aprila, v živo pa bo nastopila skupina One Direction.

Zelo sem vesela, da bom lahko vodita to oddajo. Nikoli si nisem mislila, da bom dobila takšno priložnost, saj mislim, da je ta oddaja ena najbolj tradicionalnih ameriških oddaj, ki jo vsi poznajo. Sem zelo počaščena, da bom lahko vodila to prekrasno oddajo,” je ameriškim medijem razkrila 39-letna manekenka in igralka.

Sofia Vergara, ki je pri svojih 20 letih prišla iz Kolumbije, se sicer zaveda, da je k uspehu njene kariere veliko pripomogel prav njen zapeljiv videz. “Delno mi je uspelo zaradi mojega videza, tega pa se niti ne sramujem, saj mi je odprl marsikatera vrata. Če pa bi bila samo lepa, pa sploh ne bi imela kariere,” je prepričana simpatična Sofia, ki je tudi mati 20-letnega Monola.(siol.net)

 бесплатно раскрутить сайтпоисковая оптимизация сайта раскрутка информацияпродвижение сайтапрограммы для взлома одноклассников отзывычехлы на iphone 6деньги в долг нижний новгород срочно деньгиjuegos gratis bingo loteriasex hotel roombedava casino oyunlarSkyvagasальтезза килиманджароDodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena