Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 3 December 2020

Turneja Kylie Minogue razprodana v 15 minutah

Vstopnice za napovedano turnejo pevke Kylie Minogue so v sredo šle kot za med. Turneja Anti Tour je bila razprodana v pičlih 15 minutah.

Avstralska pevka, ki bo oboževalce navduševala v Sydneyju in Melbournu ob koncu tega meseca, s čimer bo obeležila tudi 25 let pevske kariere, se je vsem, ki so ostali praznih rok opravičila: “Opravičujemo se vsem oboževalcem, ki so ostali brez vstopnic, smo pa izredno hvaležni za potrpljenje in podporo.” Zaradi izrednega interesa so pozneje na pevkini spletni strani zapisali še, da se je odločila še za dva koncerta, tako da bo imela v dveh mestih kar dva koncerta na isti dan. Glede na naval, pričakujejo podobno tudi v petek, ko bodo na voljo vstopnice za omenjena koncerta.

Razlog, da sta bila koncerta v Sydneyju in Melbournu takoj razprodana, je poleg zanimanja za pevko tudi dejstvo, da bosta v precej intimnem vzdušju, saj je na voljo le 2000 sedišč.

Kylie se je za oglaševanje turneje razgalila, ovita je le v napis, ki predstavlja ime koncertne turneje, obuta pa je črne čevlje z izredno visoko peto.(siol.net)Dodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena