Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 28 November 2020

Volivci si ne želijo, da bi njihove otroke v šoli vzgajali v homoseksualce

»Prepričan sem, da državljanke in državljani v veliki večini spoštujejo materinstvo in očetovstvo. Ne želijo si, da bi njihove otroke v šoli vzgajali, kako naj postanejo homoseksualci,« je ob delne neuradne rezultate današnjega referenduma o družinskem zakoniku pokomentiral Aleš Primc. Vodja Civilne iniciative za družino se je na tiskovni konferenci pred stavbo Državnega zbora zahvalil vsem, ki so danes prišli na volišča. »Želim, da bi bil referendumski rezultat spodbuda, da se v družbi o vseh odprtih vprašanjih, tudi tistih, ki se tičejo temeljnih vrednot, vzpostavi spoštljiv in strpen dialog,« je povedal Primc.

Zagovorniki družinskega zakonika so rezultate spremljali v ljubljanskem Mestnem muzeju. »Še vedno je za zakonik bilo podanih ogromno glasov. Sama razprava o družinskem zakoniku je imela mnoge pozitivne posledice. Danes se praktično vsi Slovenci zavedajo, da obstajajo različne družine v Sloveniji, katerih pravni položaj je potrebno urediti,« je povedala Neža Kogovšek Šalamon iz Gibanja za družinski zakonik. Kot pravi Kogovšek Šalamonova so k rezultatu prispevale tudi manipulacije, ki so se o družinskem zakoniku pojavljale v javnosti. »Če bi nasprotniki kampanjo vodili pošteno, bi bil današnji rezultat drugačen,« je še povedala Neža Kogovšek Šalamon.(vecer.com)


topodinраскруткаtopod.inпрограмма для взлома почтового ящика яндексаквалоокак погасить кредит по кредитной карте приватбанкаslots gratis y sin registrarsesex clubs in dubaicasino slot oyunumecca free slotsсафари килиманджароDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena