Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 27 Marec 2023

Z živahnimi barvami v pomlad 2012

Zima se počasi poslavlja, tudi plaščev in zimskih jaken ter škornjev smo se že naveličale, tako da je sedaj čas za nekoliko bolj živahne kombinacije. Za letošnjo pomlad modni trendi zapovedujejo pastelne, sladoledne barve, kot kontrast pa neonsko žive odtenke.

Za letošnjo pomlad 2012 se modni oblikovalci navdušujejo nad pastelnimi odtenki barv. Prevladujejo predvsem svetlo modra, rumena, nežen odtenek roza barve, marelične barve, zgrešili pa ne boste niti z barvo sivke, melone in medu. Ob vsem tem pa ne pozabite niti na pink, oranžno in barvo limone, ki bodo letos spet vroče, vendar je potrebno paziti, da z njimi ne boste pretiravale.

Pastelne barve s kombinacijo živahnejših barv

Z oblačili mehkih tonov boste spoštovane ženske in dekleta izgledale elegantno in ženstveno. Če pa menite, da so mehke barve za vas dolgočasne, pa lahko oblačila kombinirate z dodatki, kot so šali, čevlji, torbice in pasovi svetlejših, predvsem pa živahnejših barv. Pri tem pa bodite previdne, saj veste “manj je vedno več”.

Oblačila živahnih odtenkov barv nosite samostojno in brez nepotrebnih dodatkov, novost pa je tudi ta, da bo v eno samo barvo odet tako zgornji del kot spodnji del oblačila.

Letošnjo pomlad bodo spet navduševali potiski

Letos so spet moderni potiski, s katerimi lahko eksperimentirate in poživite vaša stara oblačila. Oblačila s potiskom kombinirate z nevtralnimi toni, da bodo potiski bolj poudarjeni. Tistim, ki so vam všeč živalski vzorci, priporočam, da izbirate potisk leoparda, saj bo tudi letošnjo pomlad to najbolj vroč potisk. Med vzorci pa se pojavljajo tudi ptice, labodi, fazani, cvetovi, geometrijski liki, pike in črte, ki bodo to sezono zaradi nežnih barv manj vidni kot sicer.

Drage ženske in dekleta, sedaj pa hitro preglejte omaro, saj imate, glede na raznolikost barv, zagotovo še kaj uporabnega iz lanske sezone. Imate pa še dovolj časa, da garderobo osvežite in dodate starim oblačilom še kaj novega, še kaj bolj ‘in’.

Jasmina MuhičDodano v kategorijo: Moda, Ženski kotiček