Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 19 April 2021

Žana Kopač

Vedno nasmejana Celjanka Žana Kopač, študentka geografije in filozofije, zelo rada prepleše noči v dobri družbi. Je zagrizena kvartopirka, najrajši igra tarok. Zaradi gurmanske radovednosti se vegetarijanka Žana rada zavrti za štedilnikom in vedno skuha kaj novega, najrajši pa pripravi riž na popraženi čebuli in korenčku, ki ga zalije z belim vinom in posuje s parmezanom.

Zelo rada se ukvarja z živalmi, rola, smuča, igra tenis in plava (večino časa pod vodo. Njeni najljubši skupini sta Siddharta in Nickelback, drugače pa rada posluša vso glasbo, ki ji je všeč, ne glede na njeno zvrst. Njen slogan: “Vsi drugačni, vsi enakopravni!”

Žano najdete tudi na facebooku – Najlepša slovenska dekleta

V.D., Foto: Janko Hrovat, Matej Krajncраскрутка сайтаэффективная раскрутка сайта продвижениераскрутка сайта что это такоепрограмма для взлома страницы вконтакте онлайнчехлы айфон 5как получить кредит на открытие бизнесаjuegos tragamonedas gratis para jugar sin descargarecort servicebedava casino slot oyunlar? oynaSun palace resortна килиманджаро в 2015Dodano v kategorijo: Obrazi, Slovenija