Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 20 Juli 2024

ZUCCHERO v Veroni piše zgodovino

Verona te dni diha, utripa in živi v ritmu bluesa. Od 16. septembra naprej namreč služi kot kulisa spektakularni otvoritvi Zuccherove svetovne turneje Black Cat World Tour, v sklopu katere je italijanski bluesman v tamkajšnji areni pripravil kar enajst zaporednih koncertov. Velikopotezni projekt se je izkazal za nadvse uspešnega, saj so prav vsi koncerti razprodani! Tako bo skupno 120.000 obiskovalcev vse do jutri, 28. septembra, uživalo v edinstvenih šovih, ki se bodo nedvomno zapisali v anale italijanske glasbe. ‘Črni mačkon’ Zucchero je ta ambiciozni podvig izpeljal skupaj z mednarodnim superbendom, ki ga sestavlja 13 članov, pred veronsko glasbeno poslastico pa se je novopečeni 61-letnik ogreval še na italijanski televiziji Rai Uno. Tam so njegov nastop obogatili posebni gosti, med drugim Andrea Bocelli, 2Cellos, Paul Young in Gerard Depardieu. zuccheroŽe naslednji teden bomo Zucchera pozdravili tudi pri nas, ko bo 8. oktobra v ljubljanskih Stožicah občinstvo posladkal s svojimi novimi uspešnicami in brezčasnimi hiti. Da ne bi zamudili vrhunskega koncertnega razvajanja, si pravočasno zagotovite vstopnice na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Enajst razprodanih koncertov v Veroni služi kot odlična iztočnica za Zuccherovo svetovno turnejo, ki je posvečena predstavitvi njegovega najnovejšega albuma “BLACK CAT”. Neumorni glasbenik, ki je predvčerajšnjim na odru veronske arene praznoval svoj 61. rojstni dan, je pripravil vrhunsko koncertno izkušnjo. Slednjo odlikujeta izjemna produkcija in mednarodni superbend, ki ga sestavljajo: POLO JONES (glasbeni direktor – bas kitara), KAT DYSON (kitare), BRIAN AUGER (klaviature), DOUG PETTIBONE (pedalna jeklenska kitara), QUEEN CORA DUNHAM (bobni), NICOLA PERUCH (klaviature), ADRIAN MOLINARI (bobni), MARIO SCHILIRÒ (kitare), ANDREA WHITT (violina), TONYA BOYD CANNON (spremljevalni vokal), JAMES THOMPSON (saksofon), LAZARO AMAURI OVIEDO DILOUT (trobenta) in CARLOS MINOSO (pozavna).

Ob njihovi spremljavi Zucchero s svojim glasom ustvari prvovrstno bluesovsko vročico in poslušalce popelje na 150-minutno popotovanje po njegovi bogati karieri. Koncert je razdeljen v tri dele in obsega skupno 32 skladb, ki so mešanica najnovejših uspešnic iz Zuccherovega aktualnega albuma in njegovih brezčasnih hitov. Sladko druženje z Zuccherom zaključi pesem You Are So Beautiful, ki mu je leta 2007 prinesla nominacijo za nagrado grammy.

V sklopu letošnje turneje se bo Zucchero ustavil tudi pri nas, in sicer 8. OKTOBRA. Takrat bodo v dvorani Stožice odmevale tako legendarne uspešnice, kot so Baila morena, Il Volo, Diamante in Senza una donna, kot tudi sveže skladbe iz albuma “BLACK CAT”.

Ne zamudite čistokrvnega bluesovskega večera, polnega sladkih presenečenj, ter si zagotovite vstopnice na www.eventim.si ter na vseh Eventimovih prodajnih mestih!

.
Tina Kadunc
Karantanija Cinemas

 

 Dodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena