Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 15 April 2024

Čuki povzročili eksplozijo

Skupina Čuki je vodilna pop skupina v Sloveniji vse od njihovega nastanka. V vseh teh letih  je njihova melodična glasba je zaznamovala kar nekaj generacij, saj Čuke poslušajo vse starostne skupine, kar uspe zares zelo redkim glasbenim izvajalcem. Da Čuki znajo presenetiti, to že vemo. Tokrat pa so bili presenečeni celo sami, ko so našli bombo. Gre namreč za bombastičen nov komad skupine z naslovom BAM BAM BAM, ki je povzročil takojšnjo eksplozijo med najstniki. Čeprav Čuki že dobrih 26 let polnijo dvorane, pa imajo še vedno pristno najstniško energijo, ravno zato so tako zelo priljubljeni med vsemi generacijami. Prav to pa so nam dokazali tudi v najnovejši pesmi BAM BAM BAM. Poskočna, plesna, dinamična in energična pesem nikogar namreč ne pusti pri miru. Avtor najnovejše uspešnice je tudi tokrat Jožeta Potrebuješ, pesem pa so Čuki posneli v studiu Martina Štibernika.

Seveda pa Čuki dodatno dimenzijo skladbi vedno dajo še z video-spotom. Jernej, Jože , Vinko in Matjaž so v spotu mladostni, kot znajo pri svojih letih bit samo oni. Režiser je tokrat bil Jernejev brat Miha Tozon, ki je za Čuke režiral že nadvse uspešne spote Mal naprej pa mal nazaj, Zvočnik na pločnik, Mi gremo pa na morje, Greva gor v hribe, Pod krošnjo starega bora. Na starem vrhniškem bazenu, kjer je mladost preživljal klaviaturist Čukov Matjaž Končan, je sodelovalo čez 150 plesalcev iz Plesnega mesta, rolkarjev, skejtarjev.

V samostojni Sloveniji so ravno Čuki tisti, ki so prodali največ plošč, njihovi nastopi pa so vselej posebno doživetje, tako da že več kot dve desetletji za vse dobrovoljne Slovence velja geslo “gremo na Čuke”. Njihove uspešnice prepevajo stari in mladi, njihov prepoznaven zvok pa skušajo posnemati številni glasbeniki vseh zvrsti. Čuki so namreč znani tudi po tem, da imajo nadvse raznoliko avtorsko glasbo; od pop uspešnic, narodno zabavnih ritmov, latino, funky, glasbo za otroke, celo do rock glasbe. Skupina Čuki se lahko pohvali tudi z imenitnimi video-spoti, ki so postavili visoka merila v slovenskem prostoru, o čemer priča tudi najnovejši spot BAM BAM BAM.  Pesem so Čuki premierno predstavili na letošnjem najprestižnejšem lepotnem izboru Miss Universe Slovenije, katerega finale v svetu gleda več kot milijarda ljudi. Eksplozivno bombastična nova pesem pa napoveduje tudi nov album skupine Čuki, ki bo luč sveta ugledala že naslednji mesec.

Kaly Kolonič, foto: Andraž BrelihDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena