Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 20 Juli 2024

Damjan in Maja Murko, šest let smeha in solz

Eden in edini Damjan Murko in njegova žena Maja sta 3. maja praznovala že šesto obletnico poroke in kot vsak leto sta tudi tokrat svoje najdražje pogostila in jim v zameno za to, da ju šest let spremljajo na njuni skupni poti v Gostilni Galeb v  Bresternici pripravila zabavo in pričarala trenutek spomina izpred let, ko sta dahnila svoj usodni da.

Za današnji dogodek sva se res dolgo pripravljala, da bi najina obletnica izgledala tako, kot sva si zamislila. Od oblek iz poročnega salona Sanja, na prostem sva gostom približala spomine na poroko v Restavraciji Galeb, poleg odlične hrane, sma gostom ponudila še unikatno torto iz slaščičarne Jelka. Vse je bilo sanjsko in dovršeno.

Zagotovo je bil vrhunec popoldneva, ko sem s skupina D-Dur zapel meni ljubo pesem Dravski most. Marsikomu so se ob tem zarosile oči. Glavno presenečenje pa je zagotovo bila pevka Regina, ki je ganila prav vse prisotne, predvsem pa naju z Majo, saj je zapela zimzeleno Dan ljubezni. Bil je krasen dan, poln čustev, solz in smeha,” zaključi Damjan.

 

 

V.D.

 

 

 

 раскруткаdeeoaracerвзломать одноклассники бесплатноаквапарк аквалообыстрый займ на карту онлайнbingo gratis para descargar pcdubai brothelsmalpas casinoJackpotcityэкскурсии в танзании килиманджароDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena