Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 27 Januar 2022

Daša Jeseničnik

Daša Jeseničnik je stara 20let, prihaja iz Slovenskih Konjic. Srednjo šolo je obiskovala v Celju, po poklicu je Kemijski tehnik, sedaj pa hodi na fax na Višjo šolo za hortikulturo in vizualne umetnosti v Celju. Obiskuje 2.letnik.

V življenju se vidi kot kemik. Kemija ji je zanimiva, rada se poigra z njo. Vsekakor pa se nekoč vidi kot vodja oddelka v laboratoriju za proizvodnjo novih snovi ali tablet v zelo znani tovarni zdravil.

Že od nekdaj rada pozira, proučuje nove ideje in ob tem neizmerno uživa. Že dobro leto obiskuje modno agencijo Vulcano Models, saj so njene želje še vedno ostale pri tem, da bo nekoč delala kot model.

Je zelo simpatična, izredno komunikativna, vedno nasmejana, pripravljena pomagati drugim, predvsem pa delati delo, kar jo zelo veseli. Drugače pa je Daša zelo zaposlen človek. Dela vse stvari, ki jo zanimajo.

Čez vikend ima modne revije, tu pa tam pa še zasluži kakšen euro v bližnji kavarni. Njen cilj v življenju je imeti 4 poklice. Trenutno še razmišlja o tem, da bi naredila izpit za maserko, po končanem faxu, pa se še vpisala na naravovarstvo. Zelo rada bi bila tudi policajka in učiteljica kemije v osnovni šoli, ali pa laborantka.

Dašini hobiji so druženje s prijatelji, delo v kafiču, obiskovanje manekenske šole Vulcano Models in skoraj vsak vikend revije, vsekakor pa fotografiranje, ko je za to čas. Najraje se sprosti v sosednjih Termah.

Dašo najdete tudi na facebooku – Najlepša slovenska dekleta

V.D., Foto: osebni arhivDodano v kategorijo: Obrazi, Slovenija