Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Torek, 21 Maj 2024

Elektro Celje Energija z najnižjo ceno električne energije

Elektro Celje Energija, hčerinska družba Elektra Celje, dobavitelj električne energije, zemeljskega plina in lesne biomase, se v septembru ni pridružil licitaciji, ki jo je pod okriljem Zveze potrošnikov Slovenije izvajalo nizozemsko podjetje Prizewize. Zaradi neupoštevanja njihovih predlogov so javnosti zagotovili, da bodo kupcem ponudili ugodnejšo ponudbo, kot bo dosežena na licitaciji.

Že do sedaj so bili najugodnejši ponudnik zemeljskega plina pri nas in konkurenčni pri elektriki. Obstoječo redno ceno plina bodo še znižali, za električno energijo pa so pripravili ponudbo »Prihrani več«, h kateri bo moč pristopiti do 15. januarja 2015. Oba energenta imata zagotovljeno ceno do 31. decembra 2015. Pristopi lahko vsakdo, ne glede na sodelovanje v akciji ZPS. Paketne ponudbe elektrika + plin v ECE niso pripravili.

»Od cen v ponudbi si ne moremo obetati dobička; verjamem, da tudi zmagovalca licitacije ne. Kljub temu pa smo prepričani, da je pomembneje, da ima kupec elektriko iz slovenskih obnovljivih virov brez doplačila, konkurenčno ponudbo zemeljskega plina in paleto dodatnih storitev, ki jih kot sodoben dobavitelj energentov omogočamo. Niti evro slovenskega denarja ne bo odšel v tujino, kar nas posebej veseli,« je še dejal mag. Mitja Terče, direktor podjetja Elektro Celje Energija.

.
Masha L.Dodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena