Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 2 December 2021

Erotična trgovina še vedno tabu? Prav gotovo!

Nekateri se v erotično trgovino odpravijo brez pomislekov, nekateri pa praga erotične trgovine ne bi prestopili za nobeno ceno, saj je še vedno močno prisoten predsodek – kaj bodo pa drugi rekli? K sreči je danes možno do te robe priti čisto enostavno, narediti moramo le nekaj klikov na internetu.

Govoril sem z Niko iz izjemno uspešne erotične trgovine, ki deluje le preko spleta in ima tudi zanimivo ime  Poredni-zajcek.si. Povprašal sem jo, kako se oni spopadajo s tem problemom, saj mora biti tudi pošiljanje po pošti čim bolj diskretno. Kot mi je zaupala Nika, to pri internetnem poslovanju sploh ni nobena ovira. Vsak odposlan paket je namreč diskretno pakiran in iz paketa nikakor ni razvidno, da gre za »poredne« izdelke. Prav tako ima tudi vsaka stranka možnost, da izbere opcijo »poštno ležeče« in tako 100 % prepreči, da bi kdo drug odprl paket, saj le-ta naročnika počaka na pošti, da ga prevzame.

Ustavila sva se tudi pri najbolj prodajanih izdelkov in izvedel sem marsikaj zanimivega. Med ženskami po priljubljenosti prevladuje vibrator we vibe, ki je v osnovi vibrator g točke, namenjen predvsem parom.

Vibrator we vibe imajo na zalogi v dveh različicah, in sicer we vibe 2 in we vibe 3. Cena prvega je 89,00 €, we vibe 3 pa dobite že za 128,90 €. S to ceno so že tako ali tako med najbolj ugodnimi ponudniki. Pri naročilu lahko uporabite promocijsko kodo VRTNICA10 – z njo dobite kar 10 % POPUST in tako dobite we vibe še bistveno ceneje, verjetno ceneje kot kjerkoli drugje.

Za naročilo we vibe 2 kliknite tukaj!
Za naročilo we vibe 3 kliknite tukaj!


Čeprav vsi pri omembi sex shop trgovine pomislimo najprej na vibratorje in stvari, ki so namenjene le ženskemu spolu, nam je Nika zagotovila, da temu še zdaleč ni tako. Tudi za moški del se najde kar nekaj zanimivih izdelkov, po katerih je tudi precej povpraševanja. Razni poppersi in podobni afrodiziaki so izjemno zanimivi, prav tako pa je veliko povpraševanja po fleshlight masturbatorjih, ki jih imajo prav tako kar nekaj na zalogi. Med vsemi pa, vsaj po številu prodanih izdelkov, prevlada Enlargo krema – krema za povečanje penisa. Rezultati uporabe kreme so vidni takoj, s souporabo erekcijske črpalke pa bodo rezultati še boljši.

In koliko stane večji penis? Sam sem bil nad ceno kar presenečen, in sicer pozitivno. Cena najbolj priljubljene Enlargo kreme je le 25,03 €, z uporabo kode VRTNICA10 dobite še 10 % POPUST.

Za naročilo Enlargo kreme kliknite tukaj!


Tudi, če ste bolj pogumni in vam ni problem skočiti v neko sex shop trgovino, je lahko razlog za nakup preko spleta tudi drugje. V večini primerov boste do izdelkov prišli bistveno ceneje, če se odločite za nakup preko interneta, saj imajo tovrstne trgovine tudi bistveno manj obratovalnih stroškov in si posledično to lahko privoščijo. Prav tako je lahko poštnina za vas brezplačna, če vaše naročilo presega določeno vrednost. Pri porednem zajčku so to mejo postavili zelo nizko, tako da vam pri nakupu nad 55,00 € PODARIJO POŠTNINO!

Prav tako vas razvajajo s popusti za redne stranke. Popust prejmete že pri drugem naročilu! Z nakupom nad 75 € pa pridobite še brezplačno darilo.

Pridružite se jim lahko tudi na Facebook strani, kjer se pogosto najde tudi kakšna akcija, nagradna igra ali kakšna druga pomembna informacija. Za smeh pa je poskrbljeno vsak dan – https://www.facebook.com/Poredni.zajcek.

V.D.Dodano v kategorijo: Intima, Ženski kotiček