Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 4 Juli 2022

HITRI IN DRZNI 7 presegli magično mejo 100 000 gledalcev

Vin Diesel je potrdil snemanje osmega dela, napovedanega za 17. april 2017Čisto sveži podatki o obisku slovenskih kinodvoran razkrivajo, da je visokooktanska poslastica Hitri in drzni 7 presegla magično mejo 100.000 gledalcev, kar ji je uspelo doseči v le slabem mesecu dni, saj se je film na svojo pot rednega kinematografskega predvajanja zapeljal 2. aprila. Tudi sicer sedmi del neustavljive franšize, zgrajene na hitrosti, piše filmsko zgodovino – samozavestno podira rekorde po vsem svetu ter se obenem ponaša z nadvse pozitivnimi odzivi kritikov in oboževalcev. In kot kaže, ustvarjalcem še nikakor ni zmanjkalo elana, saj so že pogumno naznanili snemanje osmega dela akcijske sage, napovedanega za 17. april 2017.

Napovedi ustvarjalcev, da aktualni sedmi del predstavlja kronski film sage Hitri in drzni, so se izkazale za povsem upravičene. Film, v katerem smo priča zadnji vožnji tragično preminulega Paula Walkerja, namreč samozavestno piše filmsko zgodovino. Najprej je zabeležil najboljši otvoritveni vikend vseh časov med filmi, ki ne sodijo v superherojski žanr, potem pa je strumno zavzel še prvo mesto lestvice filmov, ki so v blagajne najhitreje prislužili več kot milijardo dolarjev. Za slednje je uspešnica, prežeta z akcijo, humorjem in tenkočutnim slovesom od stanovskega kolega, namreč potrebovala le rekordnih 17 dni.

Tudi v Sloveniji se Hitri in drzni 7 lahko upravičeno pohvalijo z odličnimi rezultati. V otvoritvenem vikendu so navdušili preko 50.000 gledalcev in se na lestvici zasidrali takoj za senzacijo Petdeset odtenkov sive. Oba filma, ki sta pri nas presegla magično mejo 100.000 gledalcev, še nista rekla zadnje besede, saj ju še vedno lahko ujamemo na rednih sporedih slovenskih kinematografov.

.
Tina Kadunc Karantanija Cinemas

 

 Betfair promotionsпрививки необходимые для танзанииDodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena