Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Nedelja, 13 Juni 2021

Intervju: Kavarna Largo in picerija Medana

Kje se nahajate?

Nahajamo se na Barjanski 50, v Ljubljani. Smo točno na vogalu steklene poslovne stavbe.

Kakšno ponudbo hrane nudite v vaši restavraciji?

Gostom ponujamo pristno italijansko kuhinjo. Testenine, solate, sladice, ponašamo pa se z najboljšimi picami v Ljubljani.

Po čem se razlikujete od konkurence?

Vsekakor po našem odnosu do gostov. Za nas je vsak gost svoj projekt in naša naloga je, da mu pričaramo svet v malem. Svet okusov, pokrajin in tekstur skozi katere potuje gost med jedjo. Za poživitev pa kapljica Medane, ki ovrednoti vsako jed.

Koliko časa že obratujete?

Picerija Medana obratuje 5 let, Largo pa že šesto leto.

Od kje izvira ime »Medana«?

Medana je vasica na primorskem. Tudi ambient picerije spominja nekoliko na pristno primorsko okolje, ki je znano predvsem po slastnih jedeh. In s tem se ponaša tudi picerija Medana.

Kakšni so vaši plani za bližnjo prihodnost?

Še naprej bomo naredili vse, da bo gost iz naše restavracije in kavarne odšel potešen in poln doživetij. Ker pa vemo, da gostom prija tudi prijetna večerna sprostitev, smo se povezali z modno agencijo Samanta S, ki je prevzela organizacijo dogodkov za kavarno in restavracijo.

Kakšna je vaša struktura strank?

Pretežno zahajajo v kavarno Largo politiki, poslovneži in tisti, ki bi se preprosto radi umaknili od mestnega vrveža. Ponavadi se po pijači preselijo v picerijo Medana, ki je le nekaj korakov stran, na popoln grižljaj italijanske kuhinje.

Imate kakšne posebne načrte za konec leta?

Želimo si stopiti še korak dlje k vašemu zadovoljstvu. To bomo storili z roko v roki z modno agencijo Samanta S in pretresli vse kar ste dosedaj poznali. Za vas pripravljamo rekonstrukcijo programa in poživitev vikendov.

Koliko članov sestavlja vaša ekipa?

Picerija Medana šteje 4 člane, kavarno Largo pa obvlada 5 članov strežbe. Vsekakor nepogrešljiva ekipa, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem poskrbijo za dobro počutje gostov.

V.D.Dodano v kategorijo: Intervju