Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sreda, 10 Avgust 2022

Intervju: Sabina Daci

Kot otrok je Sabina večino časa preživela v Makedoniji, občasno pa je počitnice in praznike preživljala v Bohinju. Pri 14 letih se je skupaj s svojo družino preselila v Slovenijo.

Tvoja največja vzornica v svetu mode in zakaj?

Največja vzornica je Rebeka Dremelj. Občudujem jo, ker je kot Miss Slovenije znala naziv dobro izkoristiti in se je uveljavila tako v svetu mode kot tudi na glasbeni sceni.

Kako bi se opisala s tremi besedami?

Spontana, prilagodljiva, vztrajna

Če bi imela moč, da lahko spremeniš tri stvari na svetu, kaj bi spremenila?

Prvo stvar, ki me moti je ta, da so ljudje zaradi pripadnosti določeni naciji precej omejeni pri svojem razmišljanju in odločanju. Odpravila bi takšno mišljenje ljudi. Kot drugo menim, da bi morali organizirati več tovrstnih projektov, ki bi mladim in ostalim brezposelnim pomagali do zaposlitve. In kot zadnje bi tudi običajne delavce, bodisi rudarje v rudnikih, bodisi delavce v tovarni in drugod, vključila pri deljenju dobička, tako da jih bogatejši v samem vrhu nebi samo izkoriščali kot delovno silo ampak bi jih za njihovo delo na koncu poleg plače, ki ponavadi ni visoka, tudi nagradili.

Kakšen je tvoj sanjski moški?

Kot prvo menim, da sanjski moški sploh ne obstaja, kajti vsak človek ima svoje napake. Če pa bi že morala povedati lastnosti, ki jih mora imeti moški da me osvoji, pa bi na prvo mesto postavila prijaznost, nežnost in sposobnost, da mi na pravi način pokaže, da me ima rad. Rada imam inteligentne in samostojne moške, ki pa znajo ženski pokazati ljubezen in jo presenečati z drobnimo pozornostmi.

Zakaj si se odločila za svet mode?

Ker menim, da imam vrline da uspem v modnem svetu.

Ti več pomeni kariera ali družina?

Če bi že morala izbirati, bi raje izbrala družino. A glede na to, da je še nimam, bi kariero trenutno postavila na prvo mesto in se družini posvetila raje kasneje, ko bo pravi čas za to.

Tvoja najboljša prijateljica je? In zakaj?

Moja najboljša prijateljica je Helena Preradović. Vedno mi stoji obstrani, tudi takrat, ko nisva istega mnenja glede določene stvari. Podpira me pri vseh projektih, me spremlja in se veseli mojih dosežkov. Je prikupna, prijazna in vredna zaupanja.

Tvoja sanjska destinacija počitnic?

Avstralija.

Po čem se ločiš od ostalih finalistk za obraz Conto bene 2012?

Mogoče izkušnje, ki sem jih dala skozi, saj imam za sabo propadli sedemletni zakon ter goreča želja po uveljavitvi v modnem svetu. V projektu, ki ga organizira CONTO BENE vidim priložnost za začetek modne kariere saj bi se z modo rada ukvarjala tudi v prihodnje.

Anja Urhпродвижениераскруткапродвижениекак взломать вконтакте бесплатноаксессуары для macbook air 13деньги в долг нижний новгород на месяцjuegos de slots gratis 2013what is body to body massage888 online casinoJackpotjoy com slotsсреднегодовое количество осадков (мм в танзанииDodano v kategorijo: Intervju