Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 15 April 2024

Jasmin Stavros z Učiteljicami

Kralj zabave, Jasmin Stavros, se je spečal s sexy Učiteljicami in zdaj ni poti nazaj! Medtem, ko nam v ušesih še vedno odzvanja Stavrosov aktualen hit Stari Lav, pa je dalmatinski glasbenih že izdal svež duet. Pesem ‘Nema natrag’ je pozitivna in hitrega mediteranskega ritma s prizvokom Irske, pridihom violine in tambure, inštrumentov, ki jih igrajo dekleta iz novo ustanovljene skupine Učiteljice. Pesem prihaja na radijske postaje v idealnem trenutku, tik pred tradicionalno turnejo Jasmina Satvrosa po Jadranu. Novo sodelovanje Stavrosa s tandemom Bačić/Dragojevič pa je zagotovo garancija za še en vroč hit!

Avtorja singla Nema natrag sta Dušan Bačić in Bojan Dragojević, avtorja Stavrosovih hitov “Opala” in “Ljubomorni ljudi” ki sta zagotovo predstavnika nove generacije ‘hitmejkerjev’ , kar dokazujeta tudi pesmi, ki sta na Youtube-u zbrali že neverjetnih 120.000.000 klikov.
Staki je še enkrat dokazal, da je velim pevec, ki se ne boji peti z mladimi talentiranimi izvajalkami, ki šele prodirajo na glasbeno sceno. »V njih sem takoj videl potencial in veliko mero pozitivne energije«, je zaupal Stavros.

Ana, Matea in Silvia, članice banda Učiteljice, ki menijo, da jim je Stavros zelo pomagal, pa so povedale: “Presrečne smo, da smo dobile priložnost, da svojo prvo pesem posnamemo prav z legendo. Pesem je krasna, Stavros pa nam je zelo pomagal, še posebej pri snemanju spota, v katerem so med drugim tudi plesne scene.«

Kaly KoloničDodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena