Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 7 December 2023

Jenny McCarthy še enkrat odvrgla oblačila

Zvezdnica, ki je bila med drugim tudi spremljevalka Jima Carreyja, se je pred 40. rojstnim dnevom novembra letos še enkrat slekla za Playboy.

Mati samohranilka, ki se trenutno videva s članom moštva ameriške nogometne lige Chicago Bears Brianom Urlacherjem, je za Playboy prvič odvrgla oblačila davnega leta 1993, tokrat pa se je za omenjeno moško revijo fotografirala sedmič. Pa to še ni vse, saj bo tokrat že šestič krasila tudi naslovnico.

McCarthyjeva je povedala, da je zelo ponosna na fotografije, saj so te po njenem mnenju zelo okusne in elegantne. Pravzaprav je prepričana, da so veliko bolj okusne od številnih fotografij, na katerih so ljudje oblečeni.(vecer.com)

 продвижение сайтапоисковый аудит сайтараскруткаанонимайзер вконтакте одноклассники зеркало хамелеончехол батарея для iphone 4заявление анкета на получение потребительского кредита сбербанкаdescargar bingo dvd 90 bolas gratisdubai massage escortbedava gazino slot oynaMake tiny urlзанзибар билеты ценаDodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena