Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 15 April 2024

Kako se počutiš prepeva Aleksander Novak

Kako se počutiš, je naslov nove pesmi Aleksandra Novaka, s katero želi kantavtor nagovoriti srca tistih, ki se želijo približati sebi in ki si želijo marsikaj izreči, vendar nekako ne najdejo tistih pravih besed. 13 črk, združenih v tri besede, se lahko slišijo kot iskreno vprašanje ali vljudnostna fraza. Mnoge besede so del našega vsakdana, vendar jih pogosto preslišimo in tako razvrednotimo. Zgodi pa se, da jim včasih vendarle namenimo kanček pozornost in jih iskreno, s pristnim zanimanjem v srcu, izrečemo osebi, ki jo imamo radi. ”Kako se počutiš?”

‘’Z vsako novo pesmijo si želim, vsaj za trenutek pritegniti pozornost poslušalca. Vsaj za trenutek ga želim odpeljati na izlet, kot se rad izrazim. V pesmih uporabljam preproste besede, saj si želim, da bi jih ljudje takoj razumeli. Kljub temu pa v njih vedno nekaj malega skrijem in kdor tisto zares najde, me ima lahko resnično rad,” o svojem ustvarjanju razkriva Aleksander.

Glavna nit vseh Aleksandrovih pesmi je ljubezen, to je tisto, kar ga žene naprej in mu daje krila: ”Ljubezen ni utopija in ni nerazložljiva. Ker če bi to bila, ljudje o njej ne bi govorili in pisali. Tako se ljubezen v resnici spreminja, in na novo odkriva, zgolj in samo skozi čas, ” pravi Aleksander in dodaja: ”Če s svojo ustvarjalnostjo lahko pomagam, da se človek ne oddalji od sebe ali da celo najde pot nazaj k sebi, potem sem dosegel to, kar sem iskal … srce.”

Eva Klinc

 

 компания по продвижению сайтовпродвижениепродвижение сайтапрограмма для взлома страницы вконтакте по idчехлы для айфона 5свосточный экспресс оформить кредитную картуjuegos del casino gratis para jugar tragamonedasdubai massage serviceslot o pol deluxeMobile willhillсколько времени подняться на килиманджароDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena