Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 15 April 2024

Odpovedali Madonnin koncert v Zagrebu

Organizatorji zagrebškega koncerta ameriške zvezdnice Madonne so danes sporočili, da so iz “logističnih razlogov” morali odpovedati njen koncert, ki je bil napovedan za 11. junij na stadionu Maksimir. Potrdili so, da bodo vsem, ki so že kupili vstopnice, povrnili denar.

Predsednik uprave Adria Enterainment Vladimir Ivanković je danes sporočil, da so morali odpovedati koncert zaradi dodatnih zahtev njihovih hrvaških partnerjev za uporabo nogometnega stadiona v Zagrebu, ki jih niso mogli sprejeti. V sporočilu so še izrazili obžalovanje, ker bodo številni privrženci “kraljice pop glasbe” razočarani.

Kot so napovedali, bodo denar za vstopnice začeli vračati 19. marca, in sicer na prodajnih mestih, na kateri so bile kupljene. Tistim, ki so jih kupili na spletu, pa bodo plačani znesek nakazali na njihove bančne račune.

Vstopnice za Madonnin zagrebški nastop so začeli prodajati sredi februarja. Najcenejše so bile 230 kun (30 evrov), najdražje pa 1790 kun (237 evrov).

Madonna bo letos na svetovni turneji, na kateri bo predstavila svoj album “MDNA”. Njeni hrvaški oboževalci so zato, ker ne bo nastopila v Zagrebu, še dodatno razočarani, saj so tudi leta 2008 ostali brez njenega koncerta, ki je bil napovedan v okviru turneje “Sticky & Sweet”.(vecer.com,sta)

 продвижение сайта по поисковым запросамсайтаaracer.mobiскачать программу для взлома паролей вконтактечехлы для macbook airвзять кредит с переводом на картуonline casino us players welcomehotel room sexmerit park girnePlaying card valuesпроект национальный парк танзании серенгетиDodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena