Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Torek, 5 Juli 2022

Romantična drama LET DOMOV

Topla romantična drama, ki prinaša veliko življenjsko lekcijoPriznanega belgijskega režiserja Domeniqua Deruddera smo v Sloveniji že srečali v okviru ljubljanskega filmskega festivala, na katerem je leta 2001 s filmom Pet minut slave osvojil nagrado občinstva zlati kolut. Sedaj se na naša kino platna vrača z romantično dramo LET DOMOV, ki skozi toplo ljubezensko pripoved povsem nepretenciozno in brez nepotrebnega dramatiziranja razkriva pomembno življenjsko lekcijo. Slednjo bo odkrival nihče drug kot svetovni superzvezdnik Jamie Dornan, za katerega se Deruddere rad pošali, da mu je tudi njegov film služil kot zibelka za uspeh, naposled dosežen z vlogo v senzaciji Petdeset odtenkov sive.

O ZGODBI:

Colin je ambiciozen ameriški poslovnež brez milosti, ki živi le za svoje delo. Vedno je na lovu za novimi posli, kar ga pripelje do bogatega arabskega šejka, strastnega ljubitelja tekem športnih golobov. Da bi pridobil njegovo zaupanje, obljubi, da mu bo priskrbel šampionskega goloba, katerega lastnik vseskozi zavrača vse šejkove ponudbe za nakup.

Odpravi se v Flandrijo, kjer se izdaja za učitelja, ki išče grob svojega pradedka, ubitega v prvi svetovni vojni. Pod to pretvezo se spoprijatelji z golobovim lastnikom Josom in njegovo lepo vnukinjo Isabelle. Colin, ki sicer nikoli ne zaide iz začrtane poti, se kmalu zave, da je zadana naloga veliko težja, kot je sprva mislil. Začne se namreč spraševati, kaj v življenju zares šteje – poslovni uspeh ali ljubezen. Kako se bo odločil, ko bo resnica o njegovih namerah razkrita?

Igralska zasedba: Jamie Dornan, Charlotte De Bruyne, Jan Decleir, Viviane De Muynck, Josse De Pauw
Režija in scenarij: Dominique Deruddere
Producenta: Ludo Poppe in Dominique Deruddere

.
Tina Kadunc Karantanija CinemasDodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena