Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 8 Juni 2023

Sladko življenje Damjana Murka

Najboljši samo promotor vseh časov, Damjan Murko spet preseneča. Po izdanih koledarjih, ki so še zmeraj naprodaj, je tokrat zakuhal in to dobesedno, svojo slaščičarsko knjigo z recepti in pikantnim življenjem SLADKO ŽIVLJENJE DAMJANA MURKA. Stavi, da bo knjiga pravi hit in se prodaje ne boji. “Vesel sem, da je to še ena stopnička više v mojem medijskem izražanju, ter vem, da bo moja publika tokrat spet vesela, presenečena, morda šokirana, a kaj hočem, ne morem iz svoje kože, to sem jaz in všeč mi je, da sem tak.


Od prve knjige je minilo skoraj pet let, ker pa nova knjiga ni nadaljevanje prejšnje in predstavlja moje življenje v stripu in temelji na slaščičarskih receptih ki so v večini moji avtorski, je še toliko bolj zanimiva, sploh zato, ker nikoli nisem skrival, da sem po izobrazbi slaščičar, čeprav tega poklica nisem nikoli opravljal.
Ilustracijo za naslovnico knjige je posebej za Damjana narisala Libertad Delgado Rodriguez iz Španije, natančneje iz Granade. V svoji državi je zelo cenjena, leta 2009 je dobila celo nagrado za najboljšo ilustratorko! V knjigi je 69 receptov, številka obogatena s smešnimi citati Damjana Murka, tudi na račun slovenskih politikov! V obliki stripa, to je svetovna inovacija, nihče še nima kuharske knjige na tak način in Damjan je rad prvi, tudi na tem področju.

Nove knjige sem vesel kot majhen otrok igrače. Kar se tiče posla je to kot novorojeni otrok in sem vesel, da sva se z avtorico Marjanco Scheicher, po letih spet našla in skupaj naredila dobro, kvalitetno in zanimivo delo. Seveda moja knjiga odstopa od ostalih klasičnih receptur, saj v taki obliki nikjer ne boste naši slaščičarskih izdelkov. Cena je dostopna prav vsem, za knjigo boste odšteli samo 9,90 evra in se ob branju lahko sproščali v vročih receptih in o mojem življenju, ki vas v besedi popelje skozi anekdote in dogodivščine. Vas že čakam na knjižnih policah.

V.D.

 

 раскруткаdeeoсайтhackagent ruкупить чехол для iphone 5sкредит малому бизнесу этоcasino 1995 online streamfilipina girls in dubaimerit girnemecca free slotssafari in tanzaniaDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena