Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 20 Juli 2024

Štajerka Leja slavila v Kopru

Leja Leutgeb iz Svete Trojice v Slovenskih goricah je svojo prvo pesem posnela, ko je štela šele devet let. Takrat se je predstavila na festivalu FeNS v otroški kategoriji in osvojila 4. mesto. Predlani je začela delovati pod mentorstvom Anite Kralj, katera ji piše tudi pesmi ter se s pesmijo Dovolj mi je (tandem Anita Kralj in Danaja Rožmarin) predstavila na festivalu FeNS v otroški kategoriji in osvojila 2. mesto ter kasneje Slovenijo zastopala na festivalu v Makedoniji.

Tokrat Leja predstavlja pesem z naslovom Da boš tu, s katero je sinoči slavila zmago v Kopru na festivalu FeNS v najstniški kategoriji. Otroci in najstnice ponavadi opevajo simpatije, šolo, morje, sonce, Leja pa je izstopala, saj je prepevala o razbiti družini, ki jih je žal vedno več. Čudovita melodija magistre glasbene umetnosti Anite Kralj, čustveno besedilo pravnice Danaje Rožmarin in lep glas Leje Leutgeb je kombinacija, ki je marsikomu privabila solzo iz oči. Naj opomnimo, da se avtorski tandem Kralj/Rožmarin vedno bolj uveljavlja, saj sta punci napisali tudi pesem Kjer včasih smo bili doma v izvedbi Anite Kralj, ki je postala uspešnica na številnih radijskih postajah po Sloveniji. Za aranžma pesmi Da boš tu je poskrbel Jože Vučko pri katerem je bila pesem tudi posneta, spremljevalni vokali pa so last Anite Kralj.

Denis Poštrak

 

 aracerпродвижение сайтараскрутка сайтакак взломать пароль вай фай с андроидаквалоо новостикак взять кредит под бизнесbingo gratis turbo hdubai escort for couplesmerit royal fiyatHow to play 21 card gameтанзанит как добываютDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena