Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Četrtek, 8 Juni 2023

Terminator se vrača

Iz studiev Paramount Pictures so že napovedali izid dveh nadaljevanj prenovljene Terminator franšize, kljub temu da prvi film prihaja v kinematografe šele naslednje poletje. Prvi film trilogije, poimenovan Terminator: Genisys, bo luč sveta na velikem platnu ugledal junija 2015, njegovi nadaljevanji pa sta napovedani za maj 2017 in junij 2018.

Arnold Schwarzenegger bo ponovno kraljeval v kultni vlogi ubijalskega stroja prihodnosti, ki mu je prinesla svetovno slavo. Arnold je sicer nastopil v prvih treh filmih (1984, 1991 in 2003), v četrtem delu iz leta 2008 pa so igralca upodobili s pomočjo računalniške tehnologije. Tokrat mu bodo družbo v obetajoči filmski poslastici delali še Emilia Clarke, Jason Clarke, Matt Smith in Jai Courtney.

Na čelu spektakla Terminator: Genisys pa najdemo režiserja Alana Taylorja, poznanega po filmu Thor: Svet teme in sodelovanju pri nekaterih epizodah uspešnih televizijskih serij, kot sta Igra prestolov in Sopranovi. Ali bo Taylor režiral tudi napovedani nadaljevanji, za zdaj še ni potrjeno.

Do premiere prvega filma nas loči še nekaj mesecev, do takrat pa imamo čas, da obnovimo vse kultne citate, ki jih je Terminator franšiza vtisnila globoko v zavest vseh oboževalcev in splošne javnosti.

Dva je povzel kar sam Schwarzenegger na svojem Instagram profilu:

»Hasta la vista, baby. Želim se zahvaliti celotni ekipi Terminatorja: Genisys za fantastično snemanje. Bilo je polno izzivov, bilo je zabavno in bilo je nagrajujoče. Od režiserja do producentov, od snemalne ekipe do cateringa, od ekipe za posebne efekte do frizerjev in vizažistov – ne bi nam uspelo brez vas. Komaj čakam končni produkt in vem, da bomo ponovno opomnili vse oboževalce, zakaj ste se zaljubili v Terminatorja. Poleti 2015 se bom vrnil.«

Tina Kadunc Karantanija cinemas, foto Instagram

 

 

 продвижениепродвижение сайтаaracerпрограмма для взлома вк онлайнкупить iphone 5s caseкредит на малый бизнес оооgratis slot spiele spielencall girl in dubaibedava casino oyunlar? oynaGambling forumsмай тур владимир отзывыDodano v kategorijo: Dogaja se, Tuja scena