Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Torek, 21 Maj 2024

Udarna vrnitev Monike Pučelj z balado Sopotnika

monika pucelj 1Izjemna pevka Monika Pučelj se v velikem slogu vrača na slovensko glasbeno sceno. Pevka, ki je v preteklosti nastopila na številnih festivalih in navdušila s svojim glasom, stasom in nastopom, se zdaj vrača s čutno balado Sopotnika, ki jo je ustvarila z Matjažem Vlašičem. Monika je besedilo napisala sama, govori o odnosu med dvema partnerjema, kako lahko ljubezen z leti raste in se krepi, in da je vsekakor lepo, če imamo ob sebi sopotnika, v dobrem in slabem.

»Pesem Sopotnika sem napisala neko dopoldne, ko sem prebolevala virozo. Matjaž je  kar nekaj časa čakal na besedilo, ko pa je prišel moment, je šlo vse hitro samo od sebe«, je zaupala Monika, ki dodaja, da že naslov pesmi sam po sebi pove dovolj. »Težko bo enkrat ostati sam, iskreno iz srca priznam, a ta trenutek sva , še več kot le sopotnika. Dobro je imeti ob sebi sopotnika, dobesedno ali pa v prenesenem pomenu«, je še zaupala.

Drzna kameleonka, ki rada menja barvo las in se dobro znajde v različnih stajlingih, je v svoji bogati karieri že sodelovala s številnimi velikani slovenske glasbe, med njimi so Danilo Kocjančič, Drago Mislej- Mef, Aleš Klinar, Franci Zabukovec, Marino Legovič, Boštjan Grabnar … Monika odslej deluje z novo ekipo pod okriljem Agencije Ekskluzivno.

Monikina piarovka Kaly Kolonič je ob tej priložnosti povedala: »Izjemno veseli smo, da imamo v agenciji, v družbi izjemnih umetnikov, kot so Rade Šerbedžija, Divlje jagode, Čuki, Davor Radolfi, Bohem, svetovni prvaki Plesnega mesta, Elvis Jackson in drugih, odslej tudi vsestransko nadarjeno izvajalko, kot je Monika Pučelj, ki jo krasita neverjeten glas, stas in karizma.«

Nadarjeno pevko bomo že v naslednjih tednih videli tudi v živo na odru, tako solo, kot tudi z njenim novim spremljevalnim bandom.

.
V.D.Dodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena