Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 15 April 2024

Za kamero s Čuki

Skupina Čuki, že dobrih 26 let polni dvorane, a še vedno je pri njih pristna prava najstniška energija, ki jih dela priljubljene med vsemi generacijami. To so dokazali tudi v aktualni pesmi BAM BAM BAM, ki je poskočna, plesna, dinamična in energična, ravno takšen pa je tudi videospot. Jernej, Jože , Vinko in Matjaž so v spotu mladostni, kot znajo pri svojih letih bit samo oni. Na starem vrhniškem bazenu, kjer je mladost preživljal klaviaturist Čukov Matjaž Končan, je sodelovalo čez 150 plesalcev Plesnega mesta, rolkarjev in skejtarjev. Čuki so se odločili, da tokrat oboževalcem dovolijo pokukati tudi za kamero, kjer lahko vidijo pristno Čukovsko energijo in vse skrivnosti snemanja njihovega spota Bam Bam Bam.

Avtor pesmi Bam Bam Bam je Jože Potrebuješ, pesem so Čuki posneli v studiu Martina Štibernika, za spot pa je poskrbel Miha Tozon. Čuki bodo letos nastopili tudi na podelitvi prestižnih nagrad Viktor, kjer bodo premierno predstavili novo pesem. V samostojni Sloveniji so ravno Čuki tisti, ki so prodali največ plošč, njihovi nastopi pa so vselej posebno doživetje, tako da že več kot dve desetletji za vse dobrovoljne Slovence velja geslo “gremo na Čuke”.

Njihove uspešnice prepevajo stari in mladi, njihov prepoznaven zvok pa skušajo posnemati številni glasbeniki vseh zvrsti. Čuki so namreč znani tudi po tem, da imajo nadvse raznoliko avtorsko glasbo; od pop uspešnic, narodno zabavnih ritmov, latino, funky, glasbo za otroke, celo do rock glasbe.

.
Kaly Kolonič

 

 aracerпродвижение сайтаdeeo.ruнакрутка людей в группу вконтакте бесплатноаквалоо отзывыоформление кредитной карты онлайн приватбанкsports betting onlineescourt servicebedava casino oyunlar? slotOnline 3d videoвакцинация при поезде в танзаниюDodano v kategorijo: Dogaja se, Domača scena