Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Ponedeljek, 4 Juli 2022

Kopalke za vsak ženski okus

Mmmmm sonce počasi ogreva zemljo, med malico domišljija vidi samo še morje, kako bo lepo…približno takrat misli začnejo panično begati po koledarčku, kdaj bo na vrsti šoping kopalkkkk!!!

Najbrž je v zadnjem času postala glavna tema pogovora med prijateljicami približujoča se otvoritev sezone kopalk! Medtem ko so prve fashionistke za to že zdavnaj poskrbele, se vi podite med policami in bojujete boj, kaj boj, mesarsko klanje za zadnjo pravo velikost košarice in ujemajoč spodnji del. Potem po dolgem čakanju na garderobo ugotovite, da to sploh niso kopalke ki ste jih iskale in agonija se nadaljuje še v naslednjih 20 trgovinah, domov pa vas večina (razen nekaj srečnic) še vedno pride praznih rok!
Čez nekaj dni počasi prebolite slabo voljo in opustite misel, da boste morale po plaži paradirati v »starih« kopalkah in začnete listati modne kataloge za ideje in nove lokacije (najprej se vam seveda vse to še zdi zabavno, kot iskanje skritega zaklada)! Ojoj, alarm! Kajjj??? Poleg vsega morem iskati še svoj kroj, postava jabolka, hruške, oblika prsi, za skriti trebušček, kako naj se v vsem tem kompotu sploh še znajdem!

Dekleta za vas imamo preprosto rešitev, spletna trgovina www.zapeljiva.si. Me smo iz svojega domačega fotelja pregledale ponudbo, razmislile o trendih in o tem kaj pravzaprav iščemo ter brez napora in goriva našle zase popolne kopalke!

In kaj smo izbrale?

Letošnja pomlad je na srečo prekinila sivino in črnino ter nam ponudila mavrico močnih barv, s katerimi bo vaša polt še bolj popolna! Letos žarite neonsko!

Za vse ki svoje dve malini želite resnično poudariti, predlagamo volančke, ki bodo vašim prsim dodale volumen, pa še tako zelo luškano izgledajo!

Tudi za vse IT ženske, ki prisegate na izpopolnjen stil in nekaj ‘več’ smo našli kopalke s čipko! Nežen dodatek za prefinjene mačke!

Še kako so ponovno modni živalski vzorci, kombinirajte jih z neonskim nakitom in pritegnite vse poglede!

Ponudba je še velika zato se odpravite brskat takoj! Še vedno imamo najraje kar bikinke, saj se s trakci dajo ravno prav regulirati in pristajajo vsaki postavi. Cene? Boste zelo presenečene! Pa še en nasvet, ni važna postava ali kroj ali barva. Važna je samozavest s katero jih nosite! Potem se pa otresite pogledov če morete!

T.S.интернет рекламная кампаниярасскрутка сайтасайтанонимайзер вконтакте для игрiphone 5c заказатьотправить заявку на кредитную картуdescargar gratis programa para bingodubai independent escortsslot oyunlar? oynaWilliam hill mobile bingoльвы серенгетиDodano v kategorijo: Moda, Ženski kotiček