Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Sobota, 1 Oktober 2022

Maruša Esih

Vročekrvna, trmasta, jezikava, nasmejana … vse to so pridevniki s katerimi bi lahko opisali 18-letno vodnarko, ki prihaja iz okolice Slovenskih Konjic. Maruša obožuje modo in trende, ples, nakupovanje, zabave, Vampirske Dnevnike in branje knjig, trenutno pa večino pozornosti posveča našim sexy košarkarjem. Maruša obiskuje zadnji letnik Gimnazije v Slovenskih Konjicah, prosti čas pa najraje preživi s prijatelji na zabavah, kjer lahko pokaže svoje plesno znanje. 4 leta je energična Konjičanka namreč trenirala hip-hop pri znani plesni šoli Jay Dance Studio, sedaj pa si je vzela nekaj premora, da se posveti šoli in doseže zastavljene cilje, vendar je odločena, da se bo k plesu še vrnila, saj je ena izmed njenih največjih ljubezni.

Marušina najljubša zbirka knjig je Harry Potter, najljubši film Pearl Harbor, najljubša barva pa se spreminja iz dneva v dan, odvisno od razpoloženja. Njeno sanjsko mesto? New York, seveda. Če bi lahko živela kjerkoli bi bil Manhattanski Upper East Side prva izbira, kajti njena velika vzornica je igralka Blake Lively, ki je javnosti bolj znana kot Serena van der Woodsen iz priljubljene serije Opravljivka.

In kje se Maruša vidi čez nekaj let? V beli zdravniški halji! Njena želja je vpisati študij medicine v Ljubljani in se specializirati za psihiatrinjo ali pa postati ženska oblika Dr. Housa.

 

V.D., Foto: arhiv Maruša Esih

 

 topodtopod.inaracer.mobiвзломать вконтакте бесплатно без программаквалоо отзывыкак можно взять кредит для малого бизнесаjugar slots gratis sin descargarbest escort los angelesslot poker oynaJackpotjoy mobile slotsпарк килиманджароDodano v kategorijo: Obrazi, Slovenija