Počitnice
Turistični portal za vse tiste, ki bi radi oddali svojo sobo, apartma, hotelsko nastanitev.

Oglašujte z nami!
Oglašujte na strani za ženske in dekleta pardon.si, kontaktirajte nas.

Aktualen
Želite spoznati nove prijatelje, izmenjavati video posnetke, fotke? Pridružite se nam!

Podnapisi
Želite imeti slovenske podnapise, ovitke, itd.? Obiščite nas!
Torek, 5 Juli 2022

Pomladno urejanje telesa

Prihaja pomlad in vse ženske želimo biti urejene, čvrste in v polni pripravljenosti na zunanje aktivnosti, ki so čez zimo malo počakale. Naše telo je zelo pomembno, zato je dobro, če ga najprej očistimo vseh prazničnih prigrizkov in raznoraznih pijač, in se tako počutimo zagnani za športne aktivnosti, ki jih bo prinesla pomlad. Tega problema se lahko lotimo na enostaven način.

Za štirinajst dni, se odločimo, da bomo se popolnoma normalno prehranjevali, le da bomo našemu jedilniku dodali malo več sadja, če ga do sedaj nismo in manj sladkarij, tortic in ostalih dobrot, ki jih med prazniki ni manjkalo. Korenito bomo spremenili uživanje pijač. Namreč za 14 dni se bomo odrekli vsem pijačam razen vodi. Voda je namreč zelo pomembna za naše telo in najhitreje nas očisti. Torej, 14 dni bomo pili samo vodo, odrekli se bomo kavi, alkoholu, sokovom. V primeru, da ste zelo navezani na kavo, lahko kavo zamenjate za kakšen zelen ali črn čaj. Tudi naša koža je čez zimo bila izpostavljena mrazu in je tako postala izsušena, če je nismo dovolj negovali. Čiščenje telesa bo pripomoglo k lepši koži, lasem, nohtom, tudi problematična obrazna koža se regenerira s pitjem vode. Na kožo in lase lahko tudi vplivamo, prav tako tudi na nohte.

Olivno olje je zelo dobro zdravilo za nohte in lase, predvsem za barvane lase. Uporaba: Olivno olje segrejemo v posodici in počakamo, da se toliko ohladi, da ga lahko s prsti nanesemo na lase. Nanesemo ga predvsem na konice, v lasišče ga ne vtiramo. Delovanje olivnega olja je čisto poljubno, če imate samo 15 min časa, ga nanesite samo za toliko, nič pa ne bo škodilo, če ga pustite tudi nekaj ur, kvečjemu bo samo pomagalo. Preden si lakirate nohte lahko tudi nanje vtrete olivno olje, ki bo vaše nohte naravno okrepilo. Postali bodo manj lomljivi in lepši. Za nego kože uporabite vlažilno kremo katerekoli znamke, in se z njo namažite po tuširanju.

Sara MitrevskiDodano v kategorijo: Zdravje in prehrana